Hírek

AktuálisFelvételiElőfelvételi konzultáció

2020.12.04.szerző: admin

Online előfelvételi konzultációt szervezünk a zeneművészeti tagozat iránt érdeklődő tanulók részére.

Kedves Felvételizők! Iskolánk online előfelvételi konzultációt szervez a zeneművészeti tagozat iránt érdeklődő, 2021/2022. tanévre felvételiző tanulók részére. Az online konzultációval lehetőséget biztosítunk intézményünk főtárgyat tanító tanáraival való kapcsolatfelvételre, valamint a szolfézs-zeneelmélet szóbeli felvételi feladatok kipróbálására. Az elmélet szóbeli tervezett időpontja: 2020. december 11. (péntek) 12.00 órától (Feladatok: hangközmenet és adott hangra hangzatok felépítése + egy rövid klasszikus egyszólamú idézet.)
A konzultációk eredményei nem számítanak bele a felvételi eredményekbe, a kölcsönös tájékozódást és szakmai segítségnyújtást szolgálják.
Jelentkezni a daniel.molnar86@gmail.com e-mail címen lehet név, hangszer megadásával.
A jelentkezéshez kérünk online elérhetőséget, amin értesítést küldünk a pontos időpontról. A szolfézs-zeneelmélet konzultáció a Google Meet egyik chat-szobájában lesz, melynek címét-jelszavát előtte a megadott elérhetőségekre megküldünk.
Egyéb információk:
A központi magyar nyelvi és matematika írásbeli időpontja: 2021. január 23. (szombat) 10.00 óra, jelentkezési határideje: 2020. december 4.
A jelentkezési lapokat kérjük iskolánkba elküldeni.
Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.