Hírek

AktuálisGAMESZ tájékoztató

2024.01.30.szerző: admin

Tisztelt Szülők! 2024. február 1-től az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban a nem saját számlára történő pénztári készpénzbefizetési

tranzakciók után a befizetők felé készpénzbefizetési díj kerül felszámításra.

A készpénzbefizetési díj mértéke a befizetett összeg 0,6%, minimum 1 500 Ft, maximum 60 000 Ft, amely bevezetéskor, akció keretében, a befizetett összeg 0,5%-a, minimum 1 000 Ft, maximum 30 000 Ft.

A díjra vonatkozó akció visszavonásig érvényes. Tehát az étkezési térítési díjak OTP Bankban történő készpénzes befizetése 2024. február 1-től a Bank tájékoztatása szerint díjköteles.

Kérjük, a készpénzbefizetés helyett használják a korszerű, kényelmes digitális megoldásokat: bankkártyával történő ingyenes befizetést vagy az online átutalást.

Amennyiben ezek a pénzügyi tranzakciók Önök számára nem elérhetőek, úgy – tekintettel a Szombathelyi Köznevelési GAMESZ önhibáján kívül felmerülő plusz költségekre -, felajánljuk, hogy 2024. február 1-től gyermeke térítési díját a GAMESZ pénztárában (Nádasdy F. u. 4. szám alatt) díjmentesen befizetheti.

Tisztelettel: Szombathelyi Köznevelési GAMESZ

Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.