Hírek

AktuálisVersenyekÚjabb animációs elismerés

2023.03.14.szerző: admin

Domiter Dorka 2. helyezést ért el az Országos Mesterecset rajzpályázaton; téma a takarékoskodás volt.

A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum mozgókép- és animációtervező szakos diákja, Domiter Dorka 2. helyezést ért el az Országos Mesterecset rajzpályázaton, melynek témája a takarékoskodás volt.2023. március 9-én Budapesten a Magyar Államkincstár Dísztermében került megrendezésre a díjátadó. Az immár 7. alkalommal megrendezett pályázat a takarékoskodásra, valamint az Államkincstár és a családok kapcsolatára építette témáját; az óvodástól a középiskolás korig terjedő korosztályt célozta meg.Domiter Dorka 9/B-s diákunk digitális rajzzal nevezett, így a digitális pályaművek kategóriában nyerte el a szakmai elismerést. A díjakat a Magyar Államkincstár elnöke, Bugár Csaba és Tavaszi Zsolt államháztartási és pénzforgalmi szolgáltatásokért felelős elnökhelyettes adta át.

Dorka így fogalmazott a munkájáról:

„A beadott pályamű a Családom és a Kincstár témakör alapján lett elkészítve, melynek címe: Családi persely. Ebben a témában figyelembe kellett venni, hogy a Kincstár hogyan folyik bele a családod életébe.” 

(Dorka díjazott munkája)

(Szentgotthárdiak a díjátadó előtt: Horváth Tibor tanár úr, Ila Csenge és Domiter Dorka pályázók.) 

(Öröm a díjátadás után.)

 

 

Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.