Hírek

AktuálisFelvételiNyílt nap iskolánkban

2021.10.07.szerző: admin

Október 20-ára várjuk nyílt napra az érdeklődő általános iskolásokat és szüleiket az alábbiak szerint:

Képzősök : Szeretettel várjuk a képző- és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép- és animációtervező szak iránt érdeklődő diákokat és szüleiket az október 20-án 8:30 kor kezdődő nyílt napunkra. Egy rövid tájékoztatás után lehetőségük lesz a műhelyekben folyó munka megtekintésére, adott esetben kipróbálására. Regisztráció nem szükséges. Az iskolánkban kötelező maszkhasználat van érvényben, kérjük, hogy az épületben tartsák be az előírást!

Zenészek: Szeretettel várjuk a zenei tagozat iránt érdeklődő zeneiskolásokat, szüleiket, zeneiskolai tanárokat. Akik nem vettek részt az 1. nyílt napunkon, azoknak lehetősége nyílik betekinteni iskolánk életébe. Akik itt voltak, azok ismét találkozhatnak hangszeres tanárainkkal és felléphetnek az erre az alkalomra szervezett hangversenyen. A nap részletes programját a jelentkezések függvényében később tesszük közzé. A jelentkezési lap és adatvédelmi tájékoztató INNEN letölthető.
Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.