Hírek

AktuálisFelvételiPótfelvételi animáció szakra

2023.06.26.szerző: admin

A mozgókép- és animációtervező szak pótfelvételit hirdet a 2023/24. tanévben induló 9. évfolyamra.

A pótfelvételi időpontja: 2023. augusztus 23. (szerda) 09:00
A pótfelvételire beadandó maximum 10 darab otthon készített munka, amik között kötelezően legyen:
– minimum 1 db (legfeljebb 5 perc hosszúságú, élőszereplős vagy bármilyen animációs módszerrel készített) rövidfilm vagy filmrészlet;
– 1 db digitális fényképekből szerkesztett fotósorozat vagy fotómappa (10-15 kép – különálló felvételek gyűjteménye vagy közös tematika alapján szerkesztett sorozat);
– 1 db kézzel vagy digitálisan rajzolt storyboard vagy képregény;
– a többi otthoni munka bármilyen műfajú alkotás lehet (pl. kézi tanulmányrajz, digitális rajz, karakterterv, kézi vagy digitális montázs, képregény vagy képregény-részlet, rajzos vázlatfüzet (sketchbook), plakát vagy plakátterv, animált GIF és bármilyen rövid mozgóképes munka vagy annak vázlata/tanulmánya, weblap-terv).
A tetszés szerint válogatott munkákat is lefotózva vagy beszkennelve kérjük összerendezni.
Az otthoni fotós és filmes anyagok értékelésekor a képi kifejezés tudatossága, következetessége és a kreativitás – nem pedig a készítésükhöz használt technikai eszközök jellege a döntő szempont.
A filmet, digitális fényképeket és más digitális anyagokat névvel ellátott mappában a munkaközösség-vezetővel (Vágvölgyi András – vagand66@gmail.com) kell megosztani 2023. augusztus 18-án (péntek) éjfélig. Az otthon készített munkák feltöltésének határidőre történő elmulasztása a pótfelvételi eljárás érvénytelenségét eredményezi.
A személyes találkozáson egy 60 perces storyboard-tervezési feladatot kapnak a jelentkezők, majd rövid elbeszélgetésre kerül sor.
A jelentkező diákok személyi okmányaikat és az iskolai végzettségüket bizonyító dokumentumokat hozzák magukkal!
A folyamattal kapcsolatos bármilyen kérdésben keressék a mozgókép-animációs munkaközösség-vezetőt: Vágvölgyi András +36 20 2232660
Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.