Hírek

AktuálisIskolánk 44. szalagavatója

2022.11.30.szerző: admin

44. alkalommal tartottunk szalagtűző ünnepséget, ezúttal a Haladás Sportkomplexum VIP termében.

1979-ben volt intézményünk első szalagtűző ünnepsége. Idén – múlt pénteken – 46 végzős kapta meg a szalagot, ami jelzi mindenki számára, hogy a diákok középiskolai tanulmányaik finisébe értek. Most először a Haladás Sportcsarnok VIP termében tartottuk a rendezvényt; a helyszín kiválóan szolgálta az eseményt, méltó volt az ünnepi programhoz.

A hagyományoknak megfelelően az igazgatói köszöntőt és a szalagtűzést követően szülő-diák keringő és pezsgőzés következett, majd a 11. és 12. évfolyamos diákok komolyabb és vidámabb műsorai váltogatták egymást. A szalagavató tombolasorsolással zárult, melynek bevételét – mint minden évben – a végzős osztályok kapták támogatásként.

A megyei napilap rövid tudósítást és bőséges galériát közölt a rendezvényről Szalagot kaptak a végzős művészetisek címmel. (Forrás: Vaol.hu – 2022. 11. 26.) És megtisztelte rendezvényünket a Nyugat.hu is, utóbbi médium Megkapták szalagjaikat a szombathelyi művészetisek címmel tudósított. (Forrás: Nyugat.hu – 2022. 11. 27.)

Köszönjük a sajtó részvételét és fotóit!

(Fotók: Nyugat.hu – Pataki Gergő)

Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.