Hírek

Covid-infókSzalagavató pénteken

2021.11.23.szerző: admin

Tisztelt Szülők, Hozzátartozók! Nem változtatunk a korábbi döntésen, megtartjuk a szalagavató ünnepséget.

Mivel kormányrendelet, minisztériumi tiltás nem szól a pénteki rendezvény ellen, nem szeretnénk csalódást okozni az eseményt váró végzősöknek és rokonaiknak, de az iskolánkkal korrekt étteremnek sem. Egyelőre betegség és karantén miatt alig van távol néhány érintett fiatal, így a végzős osztályok diákjainak zöme jelen lehet a szalagtűző ünnepségen. (Ellenkező esetben elhalasztanánk.)

Ugyanakkor több egészségvédelmi előírást is be kell tartaniuk kedves Vendégeinknek, melyekről az osztályfőnökök már tájékoztatták Önöket:

  • Védettségi igazolvánnyal lehet csak belépni a rendezvényre (ez minisztériumi utasítás). Az igazolványt kérjük a bejáratnál munkatársainknak felmutatni.
  • Ahogy iskolánkban régóta előírás, úgy a szalagavató ünnepség alatt is előírjuk a maszk használatát (ez igazgatói döntés). A műsorban közreműködők az előadás idejére, valamint a végzősök egy-egy osztályfotó, családi fotó erejéig levehetik a maszkot. Természetesen a vacsora alatt sem viselünk maszkot.
  • Tekintettel a körülményekre, a szalagavatót rövidebbre fogjuk, elmarad a tánc (keringő) az amúgy is szűk helyen, és a vacsorát követő táncos-zenés mulatság is. (Ez a tankerület vezetőivel és az érintett osztályfőnökökkel egyetértésben meghozott igazgatói döntés, egyúttal az ára annak, hogy járványidőszakban megtartjuk a rendezvényt.) Kérem, hogy fogadják el ezt a kompromisszumot!

Végül kérem a Tisztelt Szülőket, Rokonokat, hogy betegség tüneteivel, lázasan, köhögve, tüsszögve ne jelenjenek meg a Szalagavatón, még akkor sem, ha védettségi igazolvánnyal rendelkeznek! Ezt diktálja az egymásért és a diákokért érzett felelősség.

Köszönjük megértésüket, együttműködésüket! Pedagógus kollégáimmal bízunk benne, hogy a szalagtűző ünnepség így is emlékezetes marad a résztvevők számára!

Rápli Róbert igazgató

Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.