Hírek

AktuálisBallagási információk

2021.05.25.szerző: admin

Tisztelt Szülők! A végzős osztályok ballagási ünnepségéről tájékoztatjuk az alábbiakban Önöket.

A járványhelyzetre való tekintettel a hatályos, 250/2021. (V. 17.) Korm. rendeletben foglalt előírások alapján szervezzük meg ballagási ünnepségünket. A ballagás 2021. június 11-én (pénteken) 15.00 órától lesz szabadtéren, az iskola sportpályáján. A résztvevő rokonok, hozzátartozók számát nem korlátozzuk, de kérjük Önöket, hogy a létszámot az észszerűség határain belül tervezzék! Igyekszünk a lehető legtöbb vendégnek ülőhelyet biztosítani.

Az ünnepségen vendégeinknek kötelező lesz a maszkviselés! Ez alól kivételt képeznek a hatodik életévüket be nem töltött kiskorúak; az értelmi vagy pszichoszociális fogyatékossággal, illetve az autizmus spektrumzavarral élő személyek; a ballagók és a ballagási rendezvényen fellépők. Szülők, hozzátartozók az iskolaépületben nem tartózkodhatnak, de szükség esetére kijelölt mosdót biztosítunk vendégeinknek.

Rossz idő esetén sajnos csak zárt körben, kizárólag a végzős osztályok és a műsorban közreműködők részvételével bonyolíthatjuk le az ünnepséget a Körteremben. (A ballagási ceremóniát osztályonként egy-egy fotós megörökíti.) További részlettel az osztályfőnökök szolgálhatnak.

Bízunk benne, hogy kegyes lesz hozzánk az időjárás! Várjuk Önöket szeretettel!

Rápli Róbert igazgató

 

Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.