Hírek

AktuálisUNESCO-műhely iskolánkkal

2020.12.02.szerző: admin

November 17-én digitálisan tartottuk meg az UNESCO Társult Iskolák őszi pedagógiai műhelyét.

A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum lassan négy éve csatlakozott az UNESCO Társult Iskolák hálózathoz. A szervezet Öszi Pedagógiai Műhely sorozatában a Zoom-on megtartott két és fél órás online beszélgetés keretében (a hozzánk közeli Gothard Jenő Általános Iskola mellett) intézményünk tavalyi sikeres tevékenységét ismerhette meg részletesebben a találkozó közönsége.
Molnár Dániel igazgatóhelyettes a zenész növendékek és a Savaria Szimfonikus Zenekar lassan hagyományos zenekari gála-koncertjéről mesélt. Vágvölgyi András munkaözösségvezető pedig a mozgókép-animáció szak tavaly ősszel megrendezett, országosan egyedülálló diák filmnapjának színes programját mutatta be.
A mostani online beszámolóknak különleges jelentőséget ad a tény, hogy arra azért kérték fel iskolánkat, mert az előző tanév számtalan nívós hazai rendezvénye, kezdeményezése és projektje közül az UNESCO hazai irányítói iskolánk e két programját tartották a szélesebb szakmai közönség és más iskolák számára is mintaadónak, izgalmasnak és újszerűnek. Rajtunk nem múlik a méltó folytatás…
Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.