Hírek

AktuálisKiállításokKözponti írásbeli felvételi

2020.11.22.szerző: admin

December 4-ig lehet jelentkezni iskolánkba, de más középiskolában is megírható a felvételi. Részletek:

Kedves Felvételiző Diákok, Tisztelt Szülők!

Mint bizonyára már tudják, az iskolánkba való bejutásnak feltétele a központi írásbeli felvételi vizsgán való sikeres részvétel.

A központi magyar nyelvi és matematika írásbeli időpontja: 2021. január 23. (szombat) 10.00 óra. Jelentkezési határideje: 2020. december 4.

Fontos tudniuk, hogy a központi írásbeli vizsgát bármelyik vizsgaszervező intézményben megírhatja a felvételiző diák, függetlenül attól, hogy hová adja be a felvételi jelentkezését. Javasoljuk a lakóhelyhez legközelebbi középiskola kiválasztását erre a célra. A központi írásbeli vizsgát szervező középiskolák listája és a kitöltendő jelentkezési lap az Oktatási Hivatal honlapján megtalálható.

Kérjük, hogy azok a diákok, akik a mi intézményünkben kívánják a központi írásbelit megírni, az erre szolgáló jelentkezési lapjaikat a december 4-iki határidőig iskolánkba küldjék el!

A központi írásbeli felvételivel kapcsolatos kérdéseik esetén Kérgesné Gerhát Krisztina igazgatóhelyetteshez fordulhatnak a honlapunkon megadott elérhetőségeken.

Vezetőség

Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.