Hírek

AktuálisCovid-infókVédelmi intézkedések

2021.09.27.szerző: admin

Tisztelt Szülők, Diákok! Az iskola vezetősége egészségvédelmi intézkedéseket rendelt el.

Sajnos sok diák és számos tanár / dolgozó volt (van) beteg az elmúlt hetekben, iskolánkban is széleskörben elterjedtek a felső légúti megbetegedések. Ma már igazolt covid-fertőzött diákunk is van, fél osztályt karanténba rendeltek. Hogy a további körbefertőzéseknek elejét vegyük, az iskola vezetősége szigorító intézkedések bevezetéséről döntött, melyeket a DÖK-el is egyeztetett módon (szeptember 29.) szerda reggeltől léptetünk életbe.

  • Visszaállítjuk a kötelező lázmérést és kézfertőtlenítést az iskola főbejáratánál. (Aki többszöri mérést követően is lázasnak bizonyul, nem mehet be az iskolaépületbe. A lázmérést a portaszolgálat végzi.)
  • Kötelező lesz az iskolaépületben maszkot viselni, nem csak a közösségi terekben, hanem tanórákon is. (Ettől csak olyan esetben szabad eltérni, amikor a maszk akadályozza a munkavégzést, pl. magánének órán, ezen alkalmakkor fokozottan ügyelni kell a távolságtartásra).
  • Visszaállítjuk a tavalyi lépcsőzetes étkeztetési rendet a menzán, hogy ne torlódjanak össze az osztályok az ebédlőben.
  • Kérjük a tantermek óraközi szünetekben történő gyakori szellőztetését.
  • A védelmi intézkedések visszavonásig érvényesek, és mindenkire (a beoltottakra, védettekre is) vonatkoznak, mivel mindenki elkaphatja  és továbbadhatja a vírusfertőzéseket.

Kérünk minden iskolai dolgozót és diákot a rendelkezések maradéktalan betartására.

Kérünk minden iskolai dolgozót és diákot, hogy ha betegség tüneteit észleli magán, ne menjen közösségbe, maradjon otthon!

Vezetőség

 

Hírlevél

© Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikum – Minden jog fenntartva
A honlapon található szövegek, képek, videók és hang állományok felhasználásához az iskola előzetes engedélye szükséges.