Közzétettük a "házi" járványügyi intézkedési tervünket

Járványügyi Eljárásrend

Járványügyi Eljárásrend

További szigorítások történtek a Járványügyi Eljárásrend bevezetése óta központi utasításra, ennek megfelelően a szülők sem léphetnek be az iskolaépületbe. Kérjük megértésüket.

Időközben a miniszterelnök bejelentette, hogy október elsejétől kötelező lesz az iskolákban a testhőmérséklet mérés. Nos, nálunk már szeptember elsejétől kötelező, kérjük megértésüket.

Folyamatosan frissitjük az eljárásrendet.

Iskolánkban jelenleg nincs igazolt Covid-fertőzött pedagógus, dolgozó és diák. A tanítás hagyományos formában zajlik. Újabb szigorítás, hogy az iskolaépületben mindenkinek maszkban kell tartózkodnia. A közismereti és szakmai órákon továbbra is maszk nélkül lehet megjelenni.

Tisztelt Látogatók! A tanév elején fenntartói utasításra elkészíterttük az iskolai Járványügyi Eljárásrendet, aminek betartása nem csak a dolgozóinkra, a pedagógusokra és a diákokra, hanem a szülőkre, és más partnereinkre is vonatkozik. Itt olvashatják el a dokumentumot:

A 8.00 órára meghirdetett tanévzáró ünnepség a járványügyi korlátozások és az időjárás miatt elmarad. A tanévnyitó ünnepséget a Körteremben tartjuk meg 9.00 órai kezdettel szűk körben. A tanévnyitóra CSAK a 9. évfolyamos diákokat és szüleiket várjuk. A többieknek osztályfőnöki órákkal kezdődik a tanítási nap 9.00 órakor.