Minden érettségizőnek sikeres vizsgákat kívánunk!

Elkezdődik az érettségi

Érettségiző diákjaink hivatalosan a KRÉTA-n keresztül kaptak részletes tájékoztatást a vizsgák menetéről. Végzőseink közül senki sem állt el az érettségitől, teljes létszámmal kezdődik hétfőn az érettségi sorozat, melyhez sok sikert kívánunk!

Az érettségivel kapcsolatos kérdésekre elsődlegesen Kérgesné Gerhát Krisztina igazgatóhelyettes, vizsgaszervező hivatott válaszolni.

Vezetőség

2020. augusztus 25-én (kedden) 14.00 órára várjuk pótfelvételire mindazon diákokat, akik valamilyen okból lemaradtak a tavaszi felvételi eljárásról, de iskolánkat választják továbbtanulásra. A pótfelvételi eljárás részleteiről a tagozatvezetők nyújtanak felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken:

Nyári ügyelet: június 24. (szerda) 8.00 - 12.00; július 8. és 22. (szerda) 8.00 - 12.00; augusztus 5. és 19. (szerda) 8.00 - 12.00. Az ügyeleti napokon az intézmény vezetői és az iskolatitkár állnak szíves rendelkezésükre. Augusztus 24-től munkanapokon nyitva lesz az iskola.

Kedves Szülők, leendő művészetis Diákok! Közzétesszük a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat. Emellett elolvashatják az iskolai menza-rendeléssel kapcsolatos tájékoztatót is, és letölthetik a szükséges nyilatkozatokat. A részletekért kattintsanak a nyílra: