Minden érettségizőnek sikeres vizsgákat kívánunk!

Elkezdődik az érettségi

Érettségiző diákjaink hivatalosan a KRÉTA-n keresztül kaptak részletes tájékoztatást a vizsgák menetéről. Végzőseink közül senki sem állt el az érettségitől, teljes létszámmal kezdődik hétfőn az érettségi sorozat, melyhez sok sikert kívánunk!

Az érettségivel kapcsolatos kérdésekre elsődlegesen Kérgesné Gerhát Krisztina igazgatóhelyettes, vizsgaszervező hivatott válaszolni.

Vezetőség

A távoktatásos munkarend a régóta digitális alapokon zajló mozgókép-animációs képzésünket a többi szakmai iránynál kevésbé hátrányosan érintette. Az iskolánkban amúgy is hagyományos projekt-feladatok közé azonnal bekerült a karantén mint téma - a világban zajló hasonló filmes kezdeményezésekkel párhuzamosan. Részletek:

A járványra való tekintettel csak írásbeli érettségi vizsgák lesznek iskolánkban is 2020. május 4. és 15. között. Az iskolaépület fertőtlenítése "nanoezüst szárazköd ultrahangos ködképző technológiával" megtörtént. Minden egészségügyi védőfelszerelés rendelkezésünkre áll. Pedagógusaink felkészültek a vizsgák zökkenőmentes lebonyolítására.

Kedves Diákok! A szokatlan körülmények ellenére idén se marad el a tavaszi szünet. Április 8-án (szerdán) lesz a szünet előtti utolsó tanítási nap, húsvétot követően pedig április 15-én (szerdán) folytatódik a tanítás távoktatásos rendszerben. Jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetre!