Távoktatásban folytatódik az oktatás iskolánkban is

Távoktatás élesítve!

Kedves Diákok!
Még nekünk, tanároknak is új ez a helyzet. Igyekszünk legjobb tudásunk szerint dolgozni, és az iskola igazgatójaként előre is elnézéseteket kérem, ha nem megy majd minden gördülékenyen. Nincsen egységes szabályozás arra vonatkozóan, hogy miként történjen a tanítás. Lesz olyan pedagógus, aki skype-al tanít benneteket tovább, és olyan is, aki e-mailben, Classroomon, vagy E-Krétán küld majd feladatokat. Lesz tanár, aki elvárja, hogy az eredeti órarend szerint rendelkezésre álljatok, de olyan is, aki határidős projektfeladattal lát el benneteket. Jól tudjuk, hogy bármelyik módszert is választjuk, az kevésbé lesz hatékony a személyes tanításhoz képest, viszont ez egy vis major állapot, igyekszünk kihozni a helyzetből a lehető legjobbat! Ti az ország egyik legszínvonalasabb középiskolájába jártok, és nem véletlenül kerültetek ide, tehetségetek volt hozzá! A tantestület bízik bennetek, reméljük, hogy partnerek lesztek a távoktatásban, és nem "lógási" lehetőségként viszonyultok a helyzethez. 

Tisztelt Szülők! 
A legjobb tudásunk szerint igyekszünk ellátni, oktatni gyermekeiket. Sok bizonytalansági tényező van még, minisztériumi, tankerületi utasításokat várunk a helyzettel kapcsolatban. De nem tétováztunk, már hétfőtől elkezdtük a távoktatást. Bízunk az Önök segítségében.
Kérem és köszönöm megértésüket!
Rápli Róbert igazgató

GAMESZ_Szülői tájékoztató

Iskolánkban jelenleg nincs igazolt Covid-fertőzött pedagógus, dolgozó és diák. A tanítás hagyományos formában zajlik. Újabb szigorítás, hogy az iskolaépületben mindenkinek maszkban kell tartózkodnia. A közismereti és szakmai órákon továbbra is maszk nélkül lehet megjelenni.

Tisztelt Látogatók! A tanév elején fenntartói utasításra elkészíterttük az iskolai Járványügyi Eljárásrendet, aminek betartása nem csak a dolgozóinkra, a pedagógusokra és a diákokra, hanem a szülőkre, és más partnereinkre is vonatkozik. Itt olvashatják el a dokumentumot:

A 8.00 órára meghirdetett tanévzáró ünnepség a járványügyi korlátozások és az időjárás miatt elmarad. A tanévnyitó ünnepséget a Körteremben tartjuk meg 9.00 órai kezdettel szűk körben. A tanévnyitóra CSAK a 9. évfolyamos diákokat és szüleiket várjuk. A többieknek osztályfőnöki órákkal kezdődik a tanítási nap 9.00 órakor.