Távoktatásban folytatódik az oktatás iskolánkban is

Távoktatás élesítve!

Kedves Diákok!
Még nekünk, tanároknak is új ez a helyzet. Igyekszünk legjobb tudásunk szerint dolgozni, és az iskola igazgatójaként előre is elnézéseteket kérem, ha nem megy majd minden gördülékenyen. Nincsen egységes szabályozás arra vonatkozóan, hogy miként történjen a tanítás. Lesz olyan pedagógus, aki skype-al tanít benneteket tovább, és olyan is, aki e-mailben, Classroomon, vagy E-Krétán küld majd feladatokat. Lesz tanár, aki elvárja, hogy az eredeti órarend szerint rendelkezésre álljatok, de olyan is, aki határidős projektfeladattal lát el benneteket. Jól tudjuk, hogy bármelyik módszert is választjuk, az kevésbé lesz hatékony a személyes tanításhoz képest, viszont ez egy vis major állapot, igyekszünk kihozni a helyzetből a lehető legjobbat! Ti az ország egyik legszínvonalasabb középiskolájába jártok, és nem véletlenül kerültetek ide, tehetségetek volt hozzá! A tantestület bízik bennetek, reméljük, hogy partnerek lesztek a távoktatásban, és nem "lógási" lehetőségként viszonyultok a helyzethez. 

Tisztelt Szülők! 
A legjobb tudásunk szerint igyekszünk ellátni, oktatni gyermekeiket. Sok bizonytalansági tényező van még, minisztériumi, tankerületi utasításokat várunk a helyzettel kapcsolatban. De nem tétováztunk, már hétfőtől elkezdtük a távoktatást. Bízunk az Önök segítségében.
Kérem és köszönöm megértésüket!
Rápli Róbert igazgató

GAMESZ_Szülői tájékoztató

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők! A koronavírus járványra való tekintettel hétfőtől bizonytalan ideig szünetel az iskolaépületben történő tanítás. Helyette távoktatásban folytatjuk a munkát. A tanárok, osztályfőnökök mindenkit tájékoztatnak az oktatás mikéntjéről. Kérem partnerségüket, és köszönöm megértésüket: Rápli Róbert igazgató

A III. Országos Festőversenyen iskolánk diákjai a I. korcsoportban két díjat hoztak el: Papp Hajnal a 2. helyet, Mérges Dorcsa pedig a különdíjat. A mezőnyben 32 iskola vett részt 2-2 diákkal. A verseny rendezője a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium volt. Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő Szántó István tanár úrnak.

A VI. Országos Csembaló- és Blockflöteverseny eredményei: Jassó Gellért 1. hely, Kardos Fanni, Kovács Johanna 2. hely, László András, Kovács Miklós 3. hely, Horváth Tamara, Kruska Nándor különdíj. Prehoffer Gábor és Várhelyi Luca felkészítő tanári különdíjat kaptak. Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!