Távoktatásban folytatódik az oktatás iskolánkban is

Távoktatás élesítve!

Kedves Diákok!
Még nekünk, tanároknak is új ez a helyzet. Igyekszünk legjobb tudásunk szerint dolgozni, és az iskola igazgatójaként előre is elnézéseteket kérem, ha nem megy majd minden gördülékenyen. Nincsen egységes szabályozás arra vonatkozóan, hogy miként történjen a tanítás. Lesz olyan pedagógus, aki skype-al tanít benneteket tovább, és olyan is, aki e-mailben, Classroomon, vagy E-Krétán küld majd feladatokat. Lesz tanár, aki elvárja, hogy az eredeti órarend szerint rendelkezésre álljatok, de olyan is, aki határidős projektfeladattal lát el benneteket. Jól tudjuk, hogy bármelyik módszert is választjuk, az kevésbé lesz hatékony a személyes tanításhoz képest, viszont ez egy vis major állapot, igyekszünk kihozni a helyzetből a lehető legjobbat! Ti az ország egyik legszínvonalasabb középiskolájába jártok, és nem véletlenül kerültetek ide, tehetségetek volt hozzá! A tantestület bízik bennetek, reméljük, hogy partnerek lesztek a távoktatásban, és nem "lógási" lehetőségként viszonyultok a helyzethez. 

Tisztelt Szülők! 
A legjobb tudásunk szerint igyekszünk ellátni, oktatni gyermekeiket. Sok bizonytalansági tényező van még, minisztériumi, tankerületi utasításokat várunk a helyzettel kapcsolatban. De nem tétováztunk, már hétfőtől elkezdtük a távoktatást. Bízunk az Önök segítségében.
Kérem és köszönöm megértésüket!
Rápli Róbert igazgató

GAMESZ_Szülői tájékoztató

A távoktatásos munkarend a régóta digitális alapokon zajló mozgókép-animációs képzésünket a többi szakmai iránynál kevésbé hátrányosan érintette. Az iskolánkban amúgy is hagyományos projekt-feladatok közé azonnal bekerült a karantén mint téma - a világban zajló hasonló filmes kezdeményezésekkel párhuzamosan. Részletek:

A járványra való tekintettel csak írásbeli érettségi vizsgák lesznek iskolánkban is 2020. május 4. és 15. között. Az iskolaépület fertőtlenítése "nanoezüst szárazköd ultrahangos ködképző technológiával" megtörtént. Minden egészségügyi védőfelszerelés rendelkezésünkre áll. Pedagógusaink felkészültek a vizsgák zökkenőmentes lebonyolítására.

Kedves Diákok! A szokatlan körülmények ellenére idén se marad el a tavaszi szünet. Április 8-án (szerdán) lesz a szünet előtti utolsó tanítási nap, húsvétot követően pedig április 15-én (szerdán) folytatódik a tanítás távoktatásos rendszerben. Jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetre!