Szeretettel várjuk a tehetséges nyolcadikosokat művészeti képzéseinkre

Alkalmassági (felvételi) vizsgák

Zeneművészeti tagozat:

2020. február 28-án pénteken 10.00 órától tartjuk a felvételi meghallgatást. 10.00 órától: tájékoztató és szolfézs írásbeli vizsga. Kb. 13.00 órától: főtárgyi és szolfézs szóbeli meghallgatások (részletes kiírás a felvételi napján a porta előtt). A 2. előfelvételi meghallgatáson megfelelt tanulók felmentést kapnak a szolfézs szóbeli vizsga alól.

Képző- és iparművészeti tagozat:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat–március 1. vasárnap. A pontos beosztást a beérkező felvételi jelentkezések függvényében az alkalmassági vizsgát megelőző napokban tesszük közzé honlapunkon!

Mozgókép- és animációkészítő szak:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat. A pontos beosztást a beérkező felvételi jelentkezések függvényében az alkalmassági vizsgát megelőző napokban tesszük közzé honlapunkon!

A felvételi vizsgákon való megjelenés minden szakon feltétele a sikeres felvételinek!

Részletes felvételi tájékoztató

Iskolánkban 2020. február 28. és március 1. között tartjuk a felvételi alkalmassági vizsgákat. A Zeneművészeti tagozaton február 28-án, a Képző-és iparművészeti tagozaton február 29-én és március 1-jén, a Mozgókép- és animációkészítő szakon február 29-én lesz a felvételi. Részletek itt olvashatók:

588 hazai szakgimnáziumból a 12. legjobbak voltunk az elmúlt években a "Legmagasabb eredmények" tekintetében. Mindezt a Nők Lapja Iskolaválasztó Mellékélete publikálta még 2019-ben. A felmérést a T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. készítette. A részletek és iskolánk további eredményességi mutatói itt tekinthetők meg:

Idén 21 tehetséges jelöltből igen szoros versenyben válogatta ki a szakmai zsűri azt a 9 zenész növendéket, aki 2020. február 13-án (csütörtökön) 19.00 órától szólistaként léphet a Bartók Terem színpadára. Ezúttal is a Savaria Szimfonikus Zenekar "húzza a talpalávalót", vezényel Thomas Kornél. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! A belépés ingyenes.