Szeretettel várjuk a nyolcadikosokat művészeti képzéseinkre

Felvételi vizsgák, beosztások

Zeneművészeti tagozat:

2020. február 28-án pénteken 10.00 órától tartjuk a felvételi meghallgatást. 10.00 órától: tájékoztató és szolfézs írásbeli vizsga. Kb. 13.00 órától: főtárgyi és szolfézs szóbeli meghallgatások (részletes kiírás a felvételi napján a porta előtt). A 2. előfelvételi meghallgatáson megfelelt tanulók felmentést kapnak a szolfézs szóbeli vizsga alól. A felmentett tanulók monogramja: G.Sz.; H.B.Gy.; K.Zs.E.; K.B.J.; O.B.; V.D.J. (A tanulók pontos kilétéről Molnár Dániel igazgatóhelyettesnél lehet érdeklődni telefonon, vagy e-mailben.)

Képző- és iparművészeti tagozat:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat–március 1. vasárnap. A pontos beosztás innen letölthető.

Mozgókép- és animációkészítő szak:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat. A pontos beosztás innen letölthető.

A felvételi vizsgákon való megjelenés minden szakon feltétele a sikeres felvételinek!

Részletes felvételi tájékoztató

A távoktatásos munkarend a régóta digitális alapokon zajló mozgókép-animációs képzésünket a többi szakmai iránynál kevésbé hátrányosan érintette. Az iskolánkban amúgy is hagyományos projekt-feladatok közé azonnal bekerült a karantén mint téma - a világban zajló hasonló filmes kezdeményezésekkel párhuzamosan. Részletek:

A járványra való tekintettel csak írásbeli érettségi vizsgák lesznek iskolánkban is 2020. május 4. és 15. között. Az iskolaépület fertőtlenítése "nanoezüst szárazköd ultrahangos ködképző technológiával" megtörtént. Minden egészségügyi védőfelszerelés rendelkezésünkre áll. Pedagógusaink felkészültek a vizsgák zökkenőmentes lebonyolítására.

Kedves Diákok! A szokatlan körülmények ellenére idén se marad el a tavaszi szünet. Április 8-án (szerdán) lesz a szünet előtti utolsó tanítási nap, húsvétot követően pedig április 15-én (szerdán) folytatódik a tanítás távoktatásos rendszerben. Jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetre!