Szeretettel várjuk a nyolcadikosokat művészeti képzéseinkre

Felvételi vizsgák, beosztások

Zeneművészeti tagozat:

2020. február 28-án pénteken 10.00 órától tartjuk a felvételi meghallgatást. 10.00 órától: tájékoztató és szolfézs írásbeli vizsga. Kb. 13.00 órától: főtárgyi és szolfézs szóbeli meghallgatások (részletes kiírás a felvételi napján a porta előtt). A 2. előfelvételi meghallgatáson megfelelt tanulók felmentést kapnak a szolfézs szóbeli vizsga alól. A felmentett tanulók monogramja: G.Sz.; H.B.Gy.; K.Zs.E.; K.B.J.; O.B.; V.D.J. (A tanulók pontos kilétéről Molnár Dániel igazgatóhelyettesnél lehet érdeklődni telefonon, vagy e-mailben.)

Képző- és iparművészeti tagozat:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat–március 1. vasárnap. A pontos beosztás innen letölthető.

Mozgókép- és animációkészítő szak:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat. A pontos beosztás innen letölthető.

A felvételi vizsgákon való megjelenés minden szakon feltétele a sikeres felvételinek!

Részletes felvételi tájékoztató

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők! A koronavírus járványra való tekintettel hétfőtől bizonytalan ideig szünetel az iskolaépületben történő tanítás. Helyette távoktatásban folytatjuk a munkát. A tanárok, osztályfőnökök mindenkit tájékoztatnak az oktatás mikéntjéről. Kérem partnerségüket, és köszönöm megértésüket: Rápli Róbert igazgató

A III. Országos Festőversenyen iskolánk diákjai a I. korcsoportban két díjat hoztak el: Papp Hajnal a 2. helyet, Mérges Dorcsa pedig a különdíjat. A mezőnyben 32 iskola vett részt 2-2 diákkal. A verseny rendezője a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium volt. Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő Szántó István tanár úrnak.

A VI. Országos Csembaló- és Blockflöteverseny eredményei: Jassó Gellért 1. hely, Kardos Fanni, Kovács Johanna 2. hely, László András, Kovács Miklós 3. hely, Horváth Tamara, Kruska Nándor különdíj. Prehoffer Gábor és Várhelyi Luca felkészítő tanári különdíjat kaptak. Gratulálunk a nagyszerű eredményekhez!