Szeretettel várjuk a nyolcadikosokat művészeti képzéseinkre

Felvételi vizsgák, beosztások

Zeneművészeti tagozat:

2020. február 28-án pénteken 10.00 órától tartjuk a felvételi meghallgatást. 10.00 órától: tájékoztató és szolfézs írásbeli vizsga. Kb. 13.00 órától: főtárgyi és szolfézs szóbeli meghallgatások (részletes kiírás a felvételi napján a porta előtt). A 2. előfelvételi meghallgatáson megfelelt tanulók felmentést kapnak a szolfézs szóbeli vizsga alól. A felmentett tanulók monogramja: G.Sz.; H.B.Gy.; K.Zs.E.; K.B.J.; O.B.; V.D.J. (A tanulók pontos kilétéről Molnár Dániel igazgatóhelyettesnél lehet érdeklődni telefonon, vagy e-mailben.)

Képző- és iparművészeti tagozat:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat–március 1. vasárnap. A pontos beosztás innen letölthető.

Mozgókép- és animációkészítő szak:

Az alkalmassági vizsga (felvételi) időpontja: 2020. február 29. szombat. A pontos beosztás innen letölthető.

A felvételi vizsgákon való megjelenés minden szakon feltétele a sikeres felvételinek!

Részletes felvételi tájékoztató

A 2020/21. tanévtől a klasszikus zenész szakképesítésen belül intézményünk meghirdeti a Hangkultúra szakmairányt, amelyre a 2020. augusztus 25-én tartandó pótfelvételi eljárásban lehet felvételizni. Részletek:

2020. augusztus 25-én (kedden) 14.00 órára várjuk pótfelvételire mindazon diákokat, akik valamilyen okból lemaradtak a tavaszi felvételi eljárásról, de iskolánkat választják továbbtanulásra. A pótfelvételi eljárás részleteiről a tagozatvezetők nyújtanak felvilágosítást az alábbi elérhetőségeken:

2020. augusztus 25-én (kedden) 14.00 órától lesz a javítóvizsga azon diákok számára, akik valamely tantárgyból elégtelen osztályzatot kaptak a tanév végén. A részletekről a szaktanárok adnak felvilágosítást.