Középfokú írásbeli felvételi vizsgával kapcsolatos tudnivalók

Megtekintés, fellebbezés

Észrevétel benyújtása: kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén, a megtekintést követő munkanapon (január 27. hétfő 16 óráig) az iskola igazgatójának címezve. Az észrevételt az iskola 3 munkanapon belül elbírálja, döntését határozatba foglalva megküldi a vizsgázónak, ill. szülőjének. A korábbi észrevétel fenntartása esetén a szülő fellebbezést nyújthat be az Oktatási Hivatalnak címezve. A fellebbezést az iskolába kell eljuttatni, benyújtásának határideje: az első észrevételre adott igazgatói határozat kézhezvételét követő 3 munkanapon belül. 

A felvételi feladatlapok eredményéről a vizsgázókat, ill. szüleiket 2020. február 6-ig hivatalos értékelőlap küldésével tájékoztatjuk. Ezt az értékelőlapot a felvételi jelentkezés dokumentumai mellé kell csatolni. Ha a felvételiző diák több iskolába is beadja a jelentkezését, az értékelőlap másolatban is csatolható.

Iskolánkban jelenleg nincs igazolt Covid-fertőzött pedagógus, dolgozó és diák. A tanítás hagyományos formában zajlik. Újabb szigorítás, hogy az iskolaépületben mindenkinek maszkban kell tartózkodnia. A közismereti és szakmai órákon továbbra is maszk nélkül lehet megjelenni.

Tisztelt Látogatók! A tanév elején fenntartói utasításra elkészíterttük az iskolai Járványügyi Eljárásrendet, aminek betartása nem csak a dolgozóinkra, a pedagógusokra és a diákokra, hanem a szülőkre, és más partnereinkre is vonatkozik. Itt olvashatják el a dokumentumot:

A 8.00 órára meghirdetett tanévzáró ünnepség a járványügyi korlátozások és az időjárás miatt elmarad. A tanévnyitó ünnepséget a Körteremben tartjuk meg 9.00 órai kezdettel szűk körben. A tanévnyitóra CSAK a 9. évfolyamos diákokat és szüleiket várjuk. A többieknek osztályfőnöki órákkal kezdődik a tanítási nap 9.00 órakor.