Adventi jótékonysági koncertre invitáljuk az érdeklődőket

Jótékonysági Zonta-koncert

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Zenekedvelők!
Szeretettel hívunk minden Érdeklődőt a szombathelyi Zonta Klub és a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium közös és hagyományos adventi jótékonysági hangversenyére 2019. november 28-án, csütörtökön 17.00 órára a szombathelyi Premontrei Gimnázium Dísztermébe (Szombathely, Széchenyi  u. 2.)
A hangversenyen a Nemzetközi Zonta Klub megalakulásának 100. évfordulója alkalmából hölgyekről, hölgyeknek szóló muzsikák hangzanak majd fel az iskola énekes és hangszeres szólistái, valamint ének- és zenekara előadásában.
Közreműködik: Papp-Ionescu Dóra, a Weöres Sándor Színház művésze.
A belépés ingyenes.
A szombathelyi Zonta Klub a helyszínen vagy a 11747006-20105657 számlaszámra adományokat rászoruló gyermekek, fiatalok és gyermeküket egyedül nevelő anyák számára köszönettel fogad!
Az ünnep előkészületeként kérjük, tiszteljék meg jelenlétükkel hangversenyünket!

December 10-én nyílt meg és 2020. január 17-ig tekinthető meg Peszleg Barnabás 13. évfolyamos mozgókép- és animáció-készítő szakos diákunk rajzkiállítása, amely nem véletlenül viseli a különféle áthallásokkal többféleképpen is értelmezhető Tépegetők címet. Részletek és fotók itt:

A Győrött megrendezett XVI. Országos Hegedűversenyen Kovács Villő korcsoportjában 3. helyezést ért el, Kövesdi Anna Róza, Pozsonyi Csenge, Kalmár Elizabet és Varga Bence kiválóan szerepeltek. Gratulálunk nekik, felkészítő tanáraiknak: Kalló Zsolt tanár úrnak és Radványi Dóra tanárnőnek, valamint zongorakísérőjüknek, Rabiné Pék Marianna tanárnőnek!

Czeller Krisztina tanárnő énekes növendékei adventi koncerttel ajándékozzák meg az érdeklődőket 2019. december 4-én (szerdán) 18.00 órai kezdettel iskolánk Körtermében. Zongorán közreműködik Mészárosné Lengyel Szabina tanárnő, orgonál: Csupor Márton. Lapozz a koncertplakáthoz!