Adventi jótékonysági koncertre invitáljuk az érdeklődőket

Jótékonysági Zonta-koncert

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Zenekedvelők!
Szeretettel hívunk minden Érdeklődőt a szombathelyi Zonta Klub és a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium közös és hagyományos adventi jótékonysági hangversenyére 2019. november 28-án, csütörtökön 17.00 órára a szombathelyi Premontrei Gimnázium Dísztermébe (Szombathely, Széchenyi  u. 2.)
A hangversenyen a Nemzetközi Zonta Klub megalakulásának 100. évfordulója alkalmából hölgyekről, hölgyeknek szóló muzsikák hangzanak majd fel az iskola énekes és hangszeres szólistái, valamint ének- és zenekara előadásában.
Közreműködik: Papp-Ionescu Dóra, a Weöres Sándor Színház művésze.
A belépés ingyenes.
A szombathelyi Zonta Klub a helyszínen vagy a 11747006-20105657 számlaszámra adományokat rászoruló gyermekek, fiatalok és gyermeküket egyedül nevelő anyák számára köszönettel fogad!
Az ünnep előkészületeként kérjük, tiszteljék meg jelenlétükkel hangversenyünket!

A távoktatásos munkarend a régóta digitális alapokon zajló mozgókép-animációs képzésünket a többi szakmai iránynál kevésbé hátrányosan érintette. Az iskolánkban amúgy is hagyományos projekt-feladatok közé azonnal bekerült a karantén mint téma - a világban zajló hasonló filmes kezdeményezésekkel párhuzamosan. Részletek:

A járványra való tekintettel csak írásbeli érettségi vizsgák lesznek iskolánkban is 2020. május 4. és 15. között. Az iskolaépület fertőtlenítése "nanoezüst szárazköd ultrahangos ködképző technológiával" megtörtént. Minden egészségügyi védőfelszerelés rendelkezésünkre áll. Pedagógusaink felkészültek a vizsgák zökkenőmentes lebonyolítására.

Kedves Diákok! A szokatlan körülmények ellenére idén se marad el a tavaszi szünet. Április 8-án (szerdán) lesz a szünet előtti utolsó tanítási nap, húsvétot követően pedig április 15-én (szerdán) folytatódik a tanítás távoktatásos rendszerben. Jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetre!