'56-os fiatal áldozat emlékére avattunk kopjafát

Kopjafát avattunk

A kopjafa avatáson a város, az egyház és a civil szervezetek elöljárói mellett jelen voltak iskolánk volt igazgatói és jelenlegi vezetője is. Torjay Valter tanár úr, művészettörténész kezdeményezésére iskolánk vállalja a sír további gondozását, ahogyan korábban más hősi síremlékek ápolását is felvállalta intézményünk a Szent Márton temetőben. A Vas Népe tudósítása itt olvasható:

Vaol.hu tudósítás

Fotók: vaol.hu

Szeretettel hívjuk az érdeklődőket a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola és a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium közös hangversenyére, melyen a két intézmény országos versenyekre készülő hegedűs növendékei szerepelnek. Időpont: 2019. november 18 (hétfő) 16.00 óra, helyszín: Bartók Terem. Részletek itt:

Szeretettel várunk minden érdeklődő gyermeket és szüleit a képző- és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép- és animációkészítő szak nyílt napjára 2019. november 19-én 9.00-től 13.00 óráig. Az érdeklődők rövid tájékoztató után betekinthetnek a műtermekben folyó szakmai munkába.

Várjuk szeretettel iskolánkba a jelenlegi nyolcadik osztályos tanulókat. A csatolt Felvételi tájékoztatóból megtudhatják, hogy milyen szakokra és hogyan lehet jelentkezni. Információkat nyerhetnek a felvételi eljárásról, a felvételi időpontokról, követelményekről és a nyílt napokról is. Lapozz!