'56-os fiatal áldozat emlékére avattunk kopjafát

Kopjafát avattunk

A kopjafa avatáson a város, az egyház és a civil szervezetek elöljárói mellett jelen voltak iskolánk volt igazgatói és jelenlegi vezetője is. Torjay Valter tanár úr, művészettörténész kezdeményezésére iskolánk vállalja a sír további gondozását, ahogyan korábban más hősi síremlékek ápolását is felvállalta intézményünk a Szent Márton temetőben. A Vas Népe tudósítása itt olvasható:

Vaol.hu tudósítás

Fotók: vaol.hu

Iskolánkban 2020. február 28. és március 1. között tartjuk a felvételi alkalmassági vizsgákat. A Zeneművészeti tagozaton február 28-án, a Képző-és iparművészeti tagozaton február 29-én és március 1-jén, a Mozgókép- és animációkészítő szakon február 29-én lesz a felvételi. Részletek itt olvashatók:

588 hazai szakgimnáziumból a 12. legjobbak voltunk az elmúlt években a "Legmagasabb eredmények" tekintetében. Mindezt a Nők Lapja Iskolaválasztó Mellékélete publikálta még 2019-ben. A felmérést a T-Tudok Tudásmenedzsment és Oktatáskutató Központ Zrt. készítette. A részletek és iskolánk további eredményességi mutatói itt tekinthetők meg:

Idén 21 tehetséges jelöltből igen szoros versenyben válogatta ki a szakmai zsűri azt a 9 zenész növendéket, aki 2020. február 13-án (csütörtökön) 19.00 órától szólistaként léphet a Bartók Terem színpadára. Ezúttal is a Savaria Szimfonikus Zenekar "húzza a talpalávalót", vezényel Thomas Kornél. Szeretettel várjuk az érdeklődőket! A belépés ingyenes.