Tóth Csaba festőművésznek nyílik kiállítás-sorozata

Isten és a világ

A kiállítás egy kiállítás-sorozathoz csatlakozik, melyet 2019. szeptember 19-én (csütörtökön) 14.30 órakor Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök nyit meg az Egyházmegyei Levéltár (Szombathely, Szily János u. 2.) Dísztermében. A megnyitót követően a kiállító művész tárlatvezetést tart 15.30 órakor a Premontrei Gimnázium Dísztermében, 16.30 órakor a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium Társalgó Galériájában, majd 17.30 órakor a Martineum Felnőttképző Akadémián. A kiállítások megtekinthetők 2019. október 31-ig.

Letölthető plakát

 

A „Kiemelkedő Kulturális Munkáért –díj II. fokozata kitüntetést adományozott Szarvas Magdolna tanárnőnek, szimfonikus zenekari művésznek Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott ünnepségén. A Nyugat.hu tudósítása itt olvasható:

Tisztelt Felvételizők, Szülők! A kijavított írásbeli dolgozatokat a vizsgázó diák és szülője 2020. január 24. (péntek) 8.00-16.00 óra között tekintheti meg az iskola fölszinti Nyelvi termében. A dolgozatokról kézzel vagy elektronikus módon (telefon, digitális fényképezőgép) másolatot lehet készíteni. Folytatás:

Hagyomány iskolánkban, hogy a félévi és tanév végi hangszeres vizsgákat követően a legjobb teljesítményt nyújtó növendékek önálló koncert keretében mutatják be tudásukat. Várunk minden érdeklődőt szeretettel a Körterembe 2020. január 22-én (szerdán) 17.30 órára. Íme a műsor: