Tóth Csaba festőművésznek nyílik kiállítás-sorozata

Isten és a világ

A kiállítás egy kiállítás-sorozathoz csatlakozik, melyet 2019. szeptember 19-én (csütörtökön) 14.30 órakor Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök nyit meg az Egyházmegyei Levéltár (Szombathely, Szily János u. 2.) Dísztermében. A megnyitót követően a kiállító művész tárlatvezetést tart 15.30 órakor a Premontrei Gimnázium Dísztermében, 16.30 órakor a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium Társalgó Galériájában, majd 17.30 órakor a Martineum Felnőttképző Akadémián. A kiállítások megtekinthetők 2019. október 31-ig.

Letölthető plakát

 

Az idei tanév első növendék-hangversenyére invitáljuk a kedves érdeklődőket. Diákjaink koncertje 2019. október 17-én (csütörtökön) 18.00 órakor kezdődik iskolánk Körtermében. Lapozz a részletes műsorhoz:

Várjuk szeretettel iskolánkba a jelenlegi nyolcadik osztályos tanulókat. A csatolt Felvételi tájékoztatóból megtudhatják, hogy milyen szakokra és hogyan lehet jelentkezni. Információkat nyerhetnek a felvételi eljárásról, a felvételi időpontokról, követelményekről és a nyílt napokról is. Lapozz!

Kedves Diákok! Kedves Szülők! Kedves Kollégák! Az idei tanévben is szeretettel hívjuk és várjuk intézményünk Őszi Táborába a zenei pálya iránt érdeklődő 7., 8. osztályos általános iskolai diákokat, zeneiskolásokat! Lapozzanak a tájékoztatóhoz és a jelentkezési laphoz: