Tóth Csaba festőművésznek nyílik kiállítás-sorozata

Isten és a világ

A kiállítás egy kiállítás-sorozathoz csatlakozik, melyet 2019. szeptember 19-én (csütörtökön) 14.30 órakor Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök nyit meg az Egyházmegyei Levéltár (Szombathely, Szily János u. 2.) Dísztermében. A megnyitót követően a kiállító művész tárlatvezetést tart 15.30 órakor a Premontrei Gimnázium Dísztermében, 16.30 órakor a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium Társalgó Galériájában, majd 17.30 órakor a Martineum Felnőttképző Akadémián. A kiállítások megtekinthetők 2019. október 31-ig.

Letölthető plakát

 

Szeretettel hívjuk az érdeklődőket a Szombathelyi Bartók Béla Zeneiskola és a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium közös hangversenyére, melyen a két intézmény országos versenyekre készülő hegedűs növendékei szerepelnek. Időpont: 2019. november 18 (hétfő) 16.00 óra, helyszín: Bartók Terem. Részletek itt:

Szeretettel várunk minden érdeklődő gyermeket és szüleit a képző- és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép- és animációkészítő szak nyílt napjára 2019. november 19-én 9.00-től 13.00 óráig. Az érdeklődők rövid tájékoztató után betekinthetnek a műtermekben folyó szakmai munkába.

Várjuk szeretettel iskolánkba a jelenlegi nyolcadik osztályos tanulókat. A csatolt Felvételi tájékoztatóból megtudhatják, hogy milyen szakokra és hogyan lehet jelentkezni. Információkat nyerhetnek a felvételi eljárásról, a felvételi időpontokról, követelményekről és a nyílt napokról is. Lapozz!