Tóth Csaba festőművésznek nyílik kiállítás-sorozata

Isten és a világ

A kiállítás egy kiállítás-sorozathoz csatlakozik, melyet 2019. szeptember 19-én (csütörtökön) 14.30 órakor Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök nyit meg az Egyházmegyei Levéltár (Szombathely, Szily János u. 2.) Dísztermében. A megnyitót követően a kiállító művész tárlatvezetést tart 15.30 órakor a Premontrei Gimnázium Dísztermében, 16.30 órakor a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium Társalgó Galériájában, majd 17.30 órakor a Martineum Felnőttképző Akadémián. A kiállítások megtekinthetők 2019. október 31-ig.

Letölthető plakát

 

Kedves Diákok! A szokatlan körülmények ellenére idén se marad el a tavaszi szünet. Április 8-án (szerdán) lesz a szünet előtti utolsó tanítási nap, húsvétot követően pedig április 15-én (szerdán) folytatódik a tanítás távoktatásos rendszerben. Jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetre!

Kedves Diákok, Tisztelt Szülők! A koronavírus járványra való tekintettel hétfőtől bizonytalan ideig szünetel az iskolaépületben történő tanítás. Helyette távoktatásban folytatjuk a munkát. A tanárok, osztályfőnökök mindenkit tájékoztatnak az oktatás mikéntjéről. Kérem partnerségüket, és köszönöm megértésüket: Rápli Róbert igazgató

A III. Országos Festőversenyen iskolánk diákjai a I. korcsoportban két díjat hoztak el: Papp Hajnal a 2. helyet, Mérges Dorcsa pedig a különdíjat. A mezőnyben 32 iskola vett részt 2-2 diákkal. A verseny rendezője a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Szakgimnázium volt. Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő Szántó István tanár úrnak.