Kiállítást is terveznek az elkészült munkákból

Alkotótelepen Viszákon

Iskolánk diákjai sikeresen vettek részt a viszáki Kaszás Attila Pajta Színház és Galéria szervezésben megrendezett programsorozat alkotótelepén. Lévai Ádám grafikusművész vezetésével zajlott le a a 2019. július 14-től 22-ig tartó egyhetes program. A részvevő diákjaink a képzőművészet mellett más művészeti területeket is megismerkedhettek, úgy mint a színművészettel, valamint a zene- és táncművészettel.

Szántó István tanár úr elmondta, hogy a tanév elején a Társalgó Galériában kiállítást terveznek az alkotótábor alatt elkészült munkákból, melyet a viszáki programsorozat házigazdája, Lévai Ádám grafikusművész és Szarvas József színművész nyitna meg.

 

   

  (Fotók: Szántó István)

A „Kiemelkedő Kulturális Munkáért –díj II. fokozata kitüntetést adományozott Szarvas Magdolna tanárnőnek, szimfonikus zenekari művésznek Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata a Magyar Kultúra Napja alkalmából tartott ünnepségén. A Nyugat.hu tudósítása itt olvasható:

Tisztelt Felvételizők, Szülők! A kijavított írásbeli dolgozatokat a vizsgázó diák és szülője 2020. január 24. (péntek) 8.00-16.00 óra között tekintheti meg az iskola fölszinti Nyelvi termében. A dolgozatokról kézzel vagy elektronikus módon (telefon, digitális fényképezőgép) másolatot lehet készíteni. Folytatás:

Hagyomány iskolánkban, hogy a félévi és tanév végi hangszeres vizsgákat követően a legjobb teljesítményt nyújtó növendékek önálló koncert keretében mutatják be tudásukat. Várunk minden érdeklődőt szeretettel a Körterembe 2020. január 22-én (szerdán) 17.30 órára. Íme a műsor: