Kiállítást is terveznek az elkészült munkákból

Alkotótelepen Viszákon

Iskolánk diákjai sikeresen vettek részt a viszáki Kaszás Attila Pajta Színház és Galéria szervezésben megrendezett programsorozat alkotótelepén. Lévai Ádám grafikusművész vezetésével zajlott le a a 2019. július 14-től 22-ig tartó egyhetes program. A részvevő diákjaink a képzőművészet mellett más művészeti területeket is megismerkedhettek, úgy mint a színművészettel, valamint a zene- és táncművészettel.

Szántó István tanár úr elmondta, hogy a tanév elején a Társalgó Galériában kiállítást terveznek az alkotótábor alatt elkészült munkákból, melyet a viszáki programsorozat házigazdája, Lévai Ádám grafikusművész és Szarvas József színművész nyitna meg.

 

   

  (Fotók: Szántó István)

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium alkalmassági pótló vizsgát hirdet augusztus 28-án (szerdán) 8.30 órára. A pótfelvételi menetét, feltételeit a nyílra kattintva olvashatják el:

A tihanyi alkotótelepen eltöltött egy hét után július 18. és 22. között ezúttal egy másik helyszínen folytatódott az EFOP-3.2.6-16-2016-00001 számú uniós projekt. Iskolánk növendékei a 29. Művészetek Völgye fesztiválba kapcsolódtak be, és egy hosszú hétvégét töltöttek el Vigántpetenden.

Július első napjaiban 30. alkalommal rendezték meg a párizsi Conservatoire épületében a FLAME Competition zenei versenyt. A 14-17 évesek csoportjában Lakatos András KIEMELT 1. DÍJAT érdemelt ki. A 18-28 évesek kategóriában tanára, Kiss Márton megosztott 2. DÍJAT kapott (a kategóriában 1.díjat nem osztottak ki.)