A tihanyi művésztelepen dolgoztak növendékeink

Alkotótábor a Balaton mellett

2019. július 8. és 14. között az EFOP-3.2.6-16-2016-00001 számú uniós projekt keretében a nyíregyházi, a pécsi, a budapesti kisképzős és a debreceni Medgyessy társiskolák diákjaival együtt iskolánk zenész és mozgókép-animációs diákjai is ott voltak Tihanyban, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepének egyhetes alkotótáborában.

Növendékeink a többszöri utcazenélés mellett a kellemes és kényelmes környezetben az alkotómunkában elmerülve és készülve három koncertet is adtak, illetve a tábor utolsó estéjén nagy sikert arató filmvetítést tartottak a tábor ideje és a tanév alatt készült alkotásaikból. Fényképeken egy kis ízelítő a tábori munkából és hangulatból.

Az idei tanév első növendék-hangversenyére invitáljuk a kedves érdeklődőket. Diákjaink koncertje 2019. október 17-én (csütörtökön) 18.00 órakor kezdődik iskolánk Körtermében. Lapozz a részletes műsorhoz:

Várjuk szeretettel iskolánkba a jelenlegi nyolcadik osztályos tanulókat. A csatolt Felvételi tájékoztatóból megtudhatják, hogy milyen szakokra és hogyan lehet jelentkezni. Információkat nyerhetnek a felvételi eljárásról, a felvételi időpontokról, követelményekről és a nyílt napokról is. Lapozz!

Kedves Diákok! Kedves Szülők! Kedves Kollégák! Az idei tanévben is szeretettel hívjuk és várjuk intézményünk Őszi Táborába a zenei pálya iránt érdeklődő 7., 8. osztályos általános iskolai diákokat, zeneiskolásokat! Lapozzanak a tájékoztatóhoz és a jelentkezési laphoz: