Musical és pop kategóriában is eredményesek voltak

Énekes helyezések

Június 1-én és 2-án megrendezett Kék- Duna Euromusic Nemzetközi Énekversenyen Papp Diána Junior II. Pop kategóriában II. helyezést,
Musical kategóriában I. helyezést ért el, Cséri Alexandra Junior I. Pop kategóriában II. lett. Sajnos Kapornaki Júlia és Szvoboda Adél (utolsó pillanatban) megbetegedett és nem tudott indulni a versenyen.Volt növendékünk, Farkas Alexandra Felnőtt musical kategóriában I. helyezést ért el. (A fotón Szandra is látható kis tanítványával.)

Gratulálunk a versenyzőknek, és felkészítőjüknek, Magyar Szilvia tanárnőnek.

A távoktatásos munkarend a régóta digitális alapokon zajló mozgókép-animációs képzésünket a többi szakmai iránynál kevésbé hátrányosan érintette. Az iskolánkban amúgy is hagyományos projekt-feladatok közé azonnal bekerült a karantén mint téma - a világban zajló hasonló filmes kezdeményezésekkel párhuzamosan. Részletek:

A járványra való tekintettel csak írásbeli érettségi vizsgák lesznek iskolánkban is 2020. május 4. és 15. között. Az iskolaépület fertőtlenítése "nanoezüst szárazköd ultrahangos ködképző technológiával" megtörtént. Minden egészségügyi védőfelszerelés rendelkezésünkre áll. Pedagógusaink felkészültek a vizsgák zökkenőmentes lebonyolítására.

Kedves Diákok! A szokatlan körülmények ellenére idén se marad el a tavaszi szünet. Április 8-án (szerdán) lesz a szünet előtti utolsó tanítási nap, húsvétot követően pedig április 15-én (szerdán) folytatódik a tanítás távoktatásos rendszerben. Jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetre!