Musical és pop kategóriában is eredményesek voltak

Énekes helyezések

Június 1-én és 2-án megrendezett Kék- Duna Euromusic Nemzetközi Énekversenyen Papp Diána Junior II. Pop kategóriában II. helyezést,
Musical kategóriában I. helyezést ért el, Cséri Alexandra Junior I. Pop kategóriában II. lett. Sajnos Kapornaki Júlia és Szvoboda Adél (utolsó pillanatban) megbetegedett és nem tudott indulni a versenyen.Volt növendékünk, Farkas Alexandra Felnőtt musical kategóriában I. helyezést ért el. (A fotón Szandra is látható kis tanítványával.)

Gratulálunk a versenyzőknek, és felkészítőjüknek, Magyar Szilvia tanárnőnek.

Az országos tanulmányi versenyek első három helyezettjeit jutalmazták a Városházán tartott ünnepség keretében 2019. június 12-én. Iskolánk ismét büszkélkedhet eredményességével, ugyanis a 24 kiemelkedő szombathelyi középiskolai eredményből ötöt a művészetis diákok zsebeltek be. Részletek:

Június 21-én kerül sor a beiratkozásra. Mint arról már levélben tájékoztatást küldtünk, ezen a napon 8.00 és 12.00 között szeretettel várjuk a felvételt nyert diákokat és szüleiket! Az előírás alapján a beiratkozás lebonyolításához idén új, elektronikus rendszer is kapcsolódik a személyes megjelenés kötelezettségéhez. Ennek menetét ismertetjük itt:

A június 1-én és 2-án megrendezett Kék-Duna Euromusic Nemzetközi Énekversenyen Papp Diána Junior II. Pop kategóriában II. helyezést, Musical kategóriában I. helyezést ért el, Cséri Alexandra Junior I. Pop kategóriában II. lett. Gratulálunk a versenyzőknek, és felkészítőjüknek, Magyar Szilvia tanárnőnek.