Musical és pop kategóriában is eredményesek voltak

Énekes helyezések

Június 1-én és 2-án megrendezett Kék- Duna Euromusic Nemzetközi Énekversenyen Papp Diána Junior II. Pop kategóriában II. helyezést,
Musical kategóriában I. helyezést ért el, Cséri Alexandra Junior I. Pop kategóriában II. lett. Sajnos Kapornaki Júlia és Szvoboda Adél (utolsó pillanatban) megbetegedett és nem tudott indulni a versenyen.Volt növendékünk, Farkas Alexandra Felnőtt musical kategóriában I. helyezést ért el. (A fotón Szandra is látható kis tanítványával.)

Gratulálunk a versenyzőknek, és felkészítőjüknek, Magyar Szilvia tanárnőnek.

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium alkalmassági pótló vizsgát hirdet augusztus 28-án (szerdán) 8.30 órára. A pótfelvételi menetét, feltételeit a nyílra kattintva olvashatják el:

A tihanyi alkotótelepen eltöltött egy hét után július 18. és 22. között ezúttal egy másik helyszínen folytatódott az EFOP-3.2.6-16-2016-00001 számú uniós projekt. Iskolánk növendékei a 29. Művészetek Völgye fesztiválba kapcsolódtak be, és egy hosszú hétvégét töltöttek el Vigántpetenden.

Július első napjaiban 30. alkalommal rendezték meg a párizsi Conservatoire épületében a FLAME Competition zenei versenyt. A 14-17 évesek csoportjában Lakatos András KIEMELT 1. DÍJAT érdemelt ki. A 18-28 évesek kategóriában tanára, Kiss Márton megosztott 2. DÍJAT kapott (a kategóriában 1.díjat nem osztottak ki.)