Országos versenyen ért el 1. helyezést az énekkarunk

Országos 1. helyezés!

Az iskolai énekkar versenyműsora az alábbi volt: Hugo Distler: Vorspruch (A Mörike-kórusdalkönyvből); Jan Pieterszoon Sweelinck: Miserere – kettőskánon; Henry Purcell: 3 kórustétel a Dido és Aeneas c. opera III. felvonásából; Giacomo Carissimi: Peccavimus, Domine – zárókórus a Jónás c. oratóriumból; Daróczi Bárdos Tamás: Szerettelek, kedveltelek… - mezőségi népdalszvit.

A zsűri méltatásában kiemelte a változatos műsort, valamint, hogy szemlátomást örömmel énekeltek a szombathelyi diákok, jó volt ránézni az énekkarra.

Vaskarika tudósítás

 

(A fotók forrása a Bartók Konzi Facebook oldala)

 

Iskolánk zenész diákjainak következő növendék-hangversenye 2019. május 15-én (szerdán) 17.30 órakor kezdődik a Körteremben. A koncerten hallhatunk vonósmuzsikát, zongorát, fafúvós és ütős hangszert is. A belépés ingyenes, szeretettel várjuk az érdeklődőket! A részletes műsor a nyílra kattintva megtekinthető.

Közelmúlt címmel iskolánk 9., 10. és 11. évfolyamos képzős diákjainak nyílik kiállítása 2019. május 16-án (csütörtökön) 17.00 órakor a Társalgó Galériában. A tárlatot megnyitja W. Horváth Tibor tanár úr, kurátor: Gárdonyi Ágnes. A kiállítás plakátja itt tekinthető meg:

2019. május 9-e, 17.30 óra az aktuális növendékhangverseny kezdő időpontja. A Körteremben rendezendő koncerten a zongoráé lesz a főszerep, de hallhatunk vonós hangszereket és gitárzenét is. Szeretettel várjuk az érdeklődőket. A részletes műsor itt megtekinthető: