Közzétesszük a március 2-ai, 3-ai felvételi menetrendjét

Képzős, animációs felvételi

Tisztelt Jelentkezők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagyszámú jelentkezőre való tekintettel az alkalmassági felvételi vizsgát 2 napra bontva bonyolítjuk le. Minden érvényes jelentkezést feldolgoztunk, kérjük Önöket, tájékozódjanak, hogy melyik napra kerültek beosztásra! Minden felvételizőnek csak egy napon kell megjelennie. 

Felvételi beosztás_március 2.

Felvételi beosztás_március 3.

A reggeli tájékoztatón és az azt követő regisztráción kötelező a részvétel. A vizsgabizottság a helyben készített és az otthonról hozott munkákat együttesen tekinti meg az elbeszélgetés során.
Kérem, hogy a regisztrációhoz hozzák magukkal a személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és diákigazolványukat is!
A honlapon található felvételi információk az irányadók a felvételi menetére vonatkozóan: http://muveszetiszhely.hu/felveteli-kovetelmenyek

További kérdéseik esetén a felvételi koordinátorától kaphatnak bővebb tájékoztatást:
Fabricius Csaba, gyakorlati oktatásvezető, +36301811668, fcs.muveszeti@gmail.com
Sok sikert kívánunk a felvételihez!

A távoktatásos munkarend a régóta digitális alapokon zajló mozgókép-animációs képzésünket a többi szakmai iránynál kevésbé hátrányosan érintette. Az iskolánkban amúgy is hagyományos projekt-feladatok közé azonnal bekerült a karantén mint téma - a világban zajló hasonló filmes kezdeményezésekkel párhuzamosan. Részletek:

A járványra való tekintettel csak írásbeli érettségi vizsgák lesznek iskolánkban is 2020. május 4. és 15. között. Az iskolaépület fertőtlenítése "nanoezüst szárazköd ultrahangos ködképző technológiával" megtörtént. Minden egészségügyi védőfelszerelés rendelkezésünkre áll. Pedagógusaink felkészültek a vizsgák zökkenőmentes lebonyolítására.

Kedves Diákok! A szokatlan körülmények ellenére idén se marad el a tavaszi szünet. Április 8-án (szerdán) lesz a szünet előtti utolsó tanítási nap, húsvétot követően pedig április 15-én (szerdán) folytatódik a tanítás távoktatásos rendszerben. Jó pihenést kívánunk a tavaszi szünetre!