Közzétesszük a március 2-ai, 3-ai felvételi menetrendjét

Képzős, animációs felvételi

Tisztelt Jelentkezők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagyszámú jelentkezőre való tekintettel az alkalmassági felvételi vizsgát 2 napra bontva bonyolítjuk le. Minden érvényes jelentkezést feldolgoztunk, kérjük Önöket, tájékozódjanak, hogy melyik napra kerültek beosztásra! Minden felvételizőnek csak egy napon kell megjelennie. 

Felvételi beosztás_március 2.

Felvételi beosztás_március 3.

A reggeli tájékoztatón és az azt követő regisztráción kötelező a részvétel. A vizsgabizottság a helyben készített és az otthonról hozott munkákat együttesen tekinti meg az elbeszélgetés során.
Kérem, hogy a regisztrációhoz hozzák magukkal a személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és diákigazolványukat is!
A honlapon található felvételi információk az irányadók a felvételi menetére vonatkozóan: http://muveszetiszhely.hu/felveteli-kovetelmenyek

További kérdéseik esetén a felvételi koordinátorától kaphatnak bővebb tájékoztatást:
Fabricius Csaba, gyakorlati oktatásvezető, +36301811668, fcs.muveszeti@gmail.com
Sok sikert kívánunk a felvételihez!

Tisztelt Versenyzők! Befejeződtek XIV. Országos Alba Regia Kamarazene Verseny válogatói. Az utazó-versenybizottság döntése alapján az 50 pont és az 50 pont fölötti pontszámot elért versenyzők vehetnek részt a XIV. Országos Alba Regia Kamarazene Verseny székesfehérvári döntőjén. Részletek:

2019. március 14-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ismeretlen sírokban nyugvó egyszerű honvédaira emlékeztek a Szent Márton temetőben. Torjay Valter tanár úr és iskolánk diákjai voltak a megemlékezés főszereplői.

A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Solti Termében rendezték meg 2019. március 8-án a X. Országos Szakgimnáziumi Kórusversenyt, melyen iskolánk vegyeskara nagyszerűen helytállt és megosztott 1 helyezést ért el Paulik Ákos karnagy úr vezényletével. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak.