Közzétesszük a március 2-ai, 3-ai felvételi menetrendjét

Képzős, animációs felvételi

Tisztelt Jelentkezők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagyszámú jelentkezőre való tekintettel az alkalmassági felvételi vizsgát 2 napra bontva bonyolítjuk le. Minden érvényes jelentkezést feldolgoztunk, kérjük Önöket, tájékozódjanak, hogy melyik napra kerültek beosztásra! Minden felvételizőnek csak egy napon kell megjelennie. 

Felvételi beosztás_március 2.

Felvételi beosztás_március 3.

A reggeli tájékoztatón és az azt követő regisztráción kötelező a részvétel. A vizsgabizottság a helyben készített és az otthonról hozott munkákat együttesen tekinti meg az elbeszélgetés során.
Kérem, hogy a regisztrációhoz hozzák magukkal a személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és diákigazolványukat is!
A honlapon található felvételi információk az irányadók a felvételi menetére vonatkozóan: http://muveszetiszhely.hu/felveteli-kovetelmenyek

További kérdéseik esetén a felvételi koordinátorától kaphatnak bővebb tájékoztatást:
Fabricius Csaba, gyakorlati oktatásvezető, +36301811668, fcs.muveszeti@gmail.com
Sok sikert kívánunk a felvételihez!

Iskolánk zenész diákjainak következő növendék-hangversenye 2019. május 15-én (szerdán) 17.30 órakor kezdődik a Körteremben. A koncerten hallhatunk vonósmuzsikát, zongorát, fafúvós és ütős hangszert is. A belépés ingyenes, szeretettel várjuk az érdeklődőket! A részletes műsor a nyílra kattintva megtekinthető.

Közelmúlt címmel iskolánk 9., 10. és 11. évfolyamos képzős diákjainak nyílik kiállítása 2019. május 16-án (csütörtökön) 17.00 órakor a Társalgó Galériában. A tárlatot megnyitja W. Horváth Tibor tanár úr, kurátor: Gárdonyi Ágnes. A kiállítás plakátja itt tekinthető meg:

2019. május 9-e, 17.30 óra az aktuális növendékhangverseny kezdő időpontja. A Körteremben rendezendő koncerten a zongoráé lesz a főszerep, de hallhatunk vonós hangszereket és gitárzenét is. Szeretettel várjuk az érdeklődőket. A részletes műsor itt megtekinthető: