Közzétesszük a március 2-ai, 3-ai felvételi menetrendjét

Képzős, animációs felvételi

Tisztelt Jelentkezők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagyszámú jelentkezőre való tekintettel az alkalmassági felvételi vizsgát 2 napra bontva bonyolítjuk le. Minden érvényes jelentkezést feldolgoztunk, kérjük Önöket, tájékozódjanak, hogy melyik napra kerültek beosztásra! Minden felvételizőnek csak egy napon kell megjelennie. 

Felvételi beosztás_március 2.

Felvételi beosztás_március 3.

A reggeli tájékoztatón és az azt követő regisztráción kötelező a részvétel. A vizsgabizottság a helyben készített és az otthonról hozott munkákat együttesen tekinti meg az elbeszélgetés során.
Kérem, hogy a regisztrációhoz hozzák magukkal a személyi igazolványukat, lakcímkártyájukat és diákigazolványukat is!
A honlapon található felvételi információk az irányadók a felvételi menetére vonatkozóan: http://muveszetiszhely.hu/felveteli-kovetelmenyek

További kérdéseik esetén a felvételi koordinátorától kaphatnak bővebb tájékoztatást:
Fabricius Csaba, gyakorlati oktatásvezető, +36301811668, fcs.muveszeti@gmail.com
Sok sikert kívánunk a felvételihez!

Július 8. és 14. között egy uniós projekt keretében a nyíregyházi, a pécsi, a budapesti Kisképző és a debreceni Medgyessy társiskolák diákjaival együtt iskolánk zenész és mozgókép-animációs diákjai is ott voltak Tihanyban, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepének egyhetes alkotótáborában.

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium alkalmassági pótló vizsgát hirdet augusztus 28-án (szerdán) 8.30 órára. A pótfelvételi menetét, feltételeit a nyílra kattintva olvashatják el:

Július első napjaiban 30. alkalommal rendezték meg a párizsi Conservatoire épületében a FLAME Competition zenei versenyt. A 14-17 évesek csoportjában Lakatos András KIEMELT 1. DÍJAT érdemelt ki. A 18-28 évesek kategóriában tanára, Kiss Márton megosztott 2. DÍJAT kapott (a kategóriában 1.díjat nem osztottak ki.)