Söptei Eszternek nyílik kiállítása a Társalgó galériában

Puha struktúrák

Söptei Eszter kiállítása a Puha struktúrák egy 2012-es munkáját mutatja be. Bár már inkább lakástextilek tervezésével foglalkozik, korábban kipróbálta magát az öltözék textil és öltözék tervezésben is. A lézervágott anyagokat a hurkolt textiliák ihlették, a ruhák formai világában pedig a magyar népviselet egyes elemei jelennek meg. 2012-ben a Gombold újra 0.2 Újra divat a magyar pályázaton szakmai különdíjban részesítették.

Iskolánk zenész diákjainak következő növendék-hangversenye 2019. május 15-én (szerdán) 17.30 órakor kezdődik a Körteremben. A koncerten hallhatunk vonósmuzsikát, zongorát, fafúvós és ütős hangszert is. A belépés ingyenes, szeretettel várjuk az érdeklődőket! A részletes műsor a nyílra kattintva megtekinthető.

Közelmúlt címmel iskolánk 9., 10. és 11. évfolyamos képzős diákjainak nyílik kiállítása 2019. május 16-án (csütörtökön) 17.00 órakor a Társalgó Galériában. A tárlatot megnyitja W. Horváth Tibor tanár úr, kurátor: Gárdonyi Ágnes. A kiállítás plakátja itt tekinthető meg:

2019. május 9-e, 17.30 óra az aktuális növendékhangverseny kezdő időpontja. A Körteremben rendezendő koncerten a zongoráé lesz a főszerep, de hallhatunk vonós hangszereket és gitárzenét is. Szeretettel várjuk az érdeklődőket. A részletes műsor itt megtekinthető: