Söptei Eszternek nyílik kiállítása a Társalgó galériában

Puha struktúrák

Söptei Eszter kiállítása a Puha struktúrák egy 2012-es munkáját mutatja be. Bár már inkább lakástextilek tervezésével foglalkozik, korábban kipróbálta magát az öltözék textil és öltözék tervezésben is. A lézervágott anyagokat a hurkolt textiliák ihlették, a ruhák formai világában pedig a magyar népviselet egyes elemei jelennek meg. 2012-ben a Gombold újra 0.2 Újra divat a magyar pályázaton szakmai különdíjban részesítették.

Tisztelt Versenyzők! Befejeződtek XIV. Országos Alba Regia Kamarazene Verseny válogatói. Az utazó-versenybizottság döntése alapján az 50 pont és az 50 pont fölötti pontszámot elért versenyzők vehetnek részt a XIV. Országos Alba Regia Kamarazene Verseny székesfehérvári döntőjén. Részletek:

2019. március 14-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ismeretlen sírokban nyugvó egyszerű honvédaira emlékeztek a Szent Márton temetőben. Torjay Valter tanár úr és iskolánk diákjai voltak a megemlékezés főszereplői.

A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Solti Termében rendezték meg 2019. március 8-án a X. Országos Szakgimnáziumi Kórusversenyt, melyen iskolánk vegyeskara nagyszerűen helytállt és megosztott 1 helyezést ért el Paulik Ákos karnagy úr vezényletével. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak.