Söptei Eszternek nyílik kiállítása a Társalgó galériában

Puha struktúrák

Söptei Eszter kiállítása a Puha struktúrák egy 2012-es munkáját mutatja be. Bár már inkább lakástextilek tervezésével foglalkozik, korábban kipróbálta magát az öltözék textil és öltözék tervezésben is. A lézervágott anyagokat a hurkolt textiliák ihlették, a ruhák formai világában pedig a magyar népviselet egyes elemei jelennek meg. 2012-ben a Gombold újra 0.2 Újra divat a magyar pályázaton szakmai különdíjban részesítették.

Az idei tanév első növendék-hangversenyére invitáljuk a kedves érdeklődőket. Diákjaink koncertje 2019. október 17-én (csütörtökön) 18.00 órakor kezdődik iskolánk Körtermében. Lapozz a részletes műsorhoz:

Várjuk szeretettel iskolánkba a jelenlegi nyolcadik osztályos tanulókat. A csatolt Felvételi tájékoztatóból megtudhatják, hogy milyen szakokra és hogyan lehet jelentkezni. Információkat nyerhetnek a felvételi eljárásról, a felvételi időpontokról, követelményekről és a nyílt napokról is. Lapozz!

Kedves Diákok! Kedves Szülők! Kedves Kollégák! Az idei tanévben is szeretettel hívjuk és várjuk intézményünk Őszi Táborába a zenei pálya iránt érdeklődő 7., 8. osztályos általános iskolai diákokat, zeneiskolásokat! Lapozzanak a tájékoztatóhoz és a jelentkezési laphoz: