Bíró Anita-díjas egykori növendékünk mutatkozik be

Lovenyák Nikolett kiállítása

Niki, aki 2017-ben szerzett textilműves OKJ végzettségett iskolánkban, nagy örömünkre bemutatja a jelenlegi diákjainknak, hogy mivel érdemelte ki a képző- és iparművészeti tagozat egykori kiváló tanulójának emlékére alapított elismerését.

Nyugat.hu tudósítás és galéria

A fotókon: Lovenyák Nikolett és Fabricius Csaba szakkképzési igazgatóhelyettes a 2017-es díjátaadón és 2019-es kiállításmegnyitón. 

(Fotó: Vágvölgyi Bálint; Nyugat.hu)

Kedves Érdeklődők! A zeneművészeti tagozat felvételijét március 1-jén, pénteken tartjuk 10.00 órai kezdettel. Szeretettel várjuk a jelentkezőket! A részletes program a nyílra kattintva megtekinthető:

Kedves Versenyzők és Kísérőik! Kérésre elküldjük Önöknek a X. Országos Czidra László Furulyaverseny szombathelyi területi válogatójának hangfelvételét. Az alábbi e-mail címen érdeklődjenek: tibold.ivan@gmail.com

Nagyon sok "befutott" művész a fiatal alkotókat támogató Derkovits Képzőművészeti Ösztöndíj egykori kedvezményezettjeként kezdte művészi pályafutását. Horváth Tibor, aki iskolánk mozgókép- és animációkészítő szakján tanít, másodszor nyerte el a megtisztelő díjat. A tudósítás és interjú itt megtekinthető: