Bíró Anita-díjas egykori növendékünk mutatkozik be

Lovenyák Nikolett kiállítása

Niki, aki 2017-ben szerzett textilműves OKJ végzettségett iskolánkban, nagy örömünkre bemutatja a jelenlegi diákjainknak, hogy mivel érdemelte ki a képző- és iparművészeti tagozat egykori kiváló tanulójának emlékére alapított elismerését.

Nyugat.hu tudósítás és galéria

A fotókon: Lovenyák Nikolett és Fabricius Csaba szakkképzési igazgatóhelyettes a 2017-es díjátaadón és 2019-es kiállításmegnyitón. 

(Fotó: Vágvölgyi Bálint; Nyugat.hu)

Július 8. és 14. között egy uniós projekt keretében a nyíregyházi, a pécsi, a budapesti Kisképző és a debreceni Medgyessy társiskolák diákjaival együtt iskolánk zenész és mozgókép-animációs diákjai is ott voltak Tihanyban, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepének egyhetes alkotótáborában.

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium alkalmassági pótló vizsgát hirdet augusztus 28-án (szerdán) 8.30 órára. A pótfelvételi menetét, feltételeit a nyílra kattintva olvashatják el:

Július első napjaiban 30. alkalommal rendezték meg a párizsi Conservatoire épületében a FLAME Competition zenei versenyt. A 14-17 évesek csoportjában Lakatos András KIEMELT 1. DÍJAT érdemelt ki. A 18-28 évesek kategóriában tanára, Kiss Márton megosztott 2. DÍJAT kapott (a kategóriában 1.díjat nem osztottak ki.)