Kiválóan énekeltek növendékeink az országos versenyen

Énekes díjeső Szegeden

A 2018. november 24-én megrendezett II. Golden Voice Országos Énekversenyen Szegeden nagyszerű eredményeket értek el Magyar Szilvia tanárnő énekes növendékei:

Kapornaki Júlia Musical kategóriában I. helyezést ért el, majd az első helyezettek összecsapásában, a döntőben elhozta a Fődíjat (Grand Prix) is.

Papp Diána Musical kategóriában III. lett.

Kelemen Anett különdíjat kapott.

A versenyen részt vett még Szvoboda Adél is, aki tanára elmondása szerint gyönyörűen énekelt, de ezúttal nem szerezett érmet.

 

Kedves Érdeklődők! A zeneművészeti tagozat felvételijét március 1-jén, pénteken tartjuk 10.00 órai kezdettel. Szeretettel várjuk a jelentkezőket! A részletes program a nyílra kattintva megtekinthető:

Kedves Versenyzők és Kísérőik! Kérésre elküldjük Önöknek a X. Országos Czidra László Furulyaverseny szombathelyi területi válogatójának hangfelvételét. Az alábbi e-mail címen érdeklődjenek: tibold.ivan@gmail.com

Nagyon sok "befutott" művész a fiatal alkotókat támogató Derkovits Képzőművészeti Ösztöndíj egykori kedvezményezettjeként kezdte művészi pályafutását. Horváth Tibor, aki iskolánk mozgókép- és animációkészítő szakján tanít, másodszor nyerte el a megtisztelő díjat. A tudósítás és interjú itt megtekinthető: