Kiválóan énekeltek növendékeink az országos versenyen

Énekes díjeső Szegeden

A 2018. november 24-én megrendezett II. Golden Voice Országos Énekversenyen Szegeden nagyszerű eredményeket értek el Magyar Szilvia tanárnő énekes növendékei:

Kapornaki Júlia Musical kategóriában I. helyezést ért el, majd az első helyezettek összecsapásában, a döntőben elhozta a Fődíjat (Grand Prix) is.

Papp Diána Musical kategóriában III. lett.

Kelemen Anett különdíjat kapott.

A versenyen részt vett még Szvoboda Adél is, aki tanára elmondása szerint gyönyörűen énekelt, de ezúttal nem szerezett érmet.

 

2018. december 6-án (csütörtökön) 18.00 órakor nyílik tárlata Horváth Zsófia fiatal szombathelyi festőművésznek, aki az idén megnyerte az OTP Bank és a Szépművészeti Múzeum "Kerülj be a Szépműbe!" című kreatív pályázatát. A kiállítást Horváth Márk esztéta, filozófus nyitja meg.

Zolnai Fanni, mint minden évben, ezúttal is remekelt pingpongban. Ezúttal első helyezett lett az Asztalitenisz Diákolimpia megyei versenyén. Fanni a lány V-VI. korcsoportban versenyzett asztalitenisz egyéni "B" kategóriában. Gratulálunk!

A nyugat.hu közölt fotóriportot iskolánk végzőseinek a szalagavatójáról. A jó hangulatú szalagtűző ünnepséget és bált 2018. december 1-jén tartottuk a Tóvendéglőben. A galéria megtekinthető a nyílra kattintva: