Művésztanárainknak nyílt tárlata a szombathelyi ELTE-n

Kiállítás, szakmai együttműködés

"Dr. Németh István, az ELTE SEK rektorhelyettese a tárlatot megnyitó beszédében kitért arra, hogy szorosabbra fűzik a szakgimnáziummal a kapcsolatot: a hallgatói létszám növekedésével minőségi gyakorlóhelyszínre lesz szükség, mint amilyen a középfokú oktatási intézmény; továbbá, a középiskola tanárai is részt vehetnek az egyetem oktatói munkájában."

A teljes Vas Népe tudósítás galériával

Unger Tamás felvételén Dr. Bordács Andrea intézetvezető köszönti a vendégeket a megnyitón Dr. Németh István rektorhelyettes és Rápli Róbert igazgató társaságában.

A kiállító művészek és érdeklődők egy csoportja. (Fotó: Vaol.hu)

Július 8. és 14. között egy uniós projekt keretében a nyíregyházi, a pécsi, a budapesti Kisképző és a debreceni Medgyessy társiskolák diákjaival együtt iskolánk zenész és mozgókép-animációs diákjai is ott voltak Tihanyban, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepének egyhetes alkotótáborában.

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium alkalmassági pótló vizsgát hirdet augusztus 28-án (szerdán) 8.30 órára. A pótfelvételi menetét, feltételeit a nyílra kattintva olvashatják el:

Július első napjaiban 30. alkalommal rendezték meg a párizsi Conservatoire épületében a FLAME Competition zenei versenyt. A 14-17 évesek csoportjában Lakatos András KIEMELT 1. DÍJAT érdemelt ki. A 18-28 évesek kategóriában tanára, Kiss Márton megosztott 2. DÍJAT kapott (a kategóriában 1.díjat nem osztottak ki.)