Művésztanárainknak nyílt tárlata a szombathelyi ELTE-n

Kiállítás, szakmai együttműködés

"Dr. Németh István, az ELTE SEK rektorhelyettese a tárlatot megnyitó beszédében kitért arra, hogy szorosabbra fűzik a szakgimnáziummal a kapcsolatot: a hallgatói létszám növekedésével minőségi gyakorlóhelyszínre lesz szükség, mint amilyen a középfokú oktatási intézmény; továbbá, a középiskola tanárai is részt vehetnek az egyetem oktatói munkájában."

A teljes Vas Népe tudósítás galériával

Unger Tamás felvételén Dr. Bordács Andrea intézetvezető köszönti a vendégeket a megnyitón Dr. Németh István rektorhelyettes és Rápli Róbert igazgató társaságában.

A kiállító művészek és érdeklődők egy csoportja. (Fotó: Vaol.hu)

Kedves Érdeklődők! A zeneművészeti tagozat felvételijét március 1-jén, pénteken tartjuk 10.00 órai kezdettel. Szeretettel várjuk a jelentkezőket! A részletes program a nyílra kattintva megtekinthető:

Kedves Versenyzők és Kísérőik! Kérésre elküldjük Önöknek a X. Országos Czidra László Furulyaverseny szombathelyi területi válogatójának hangfelvételét. Az alábbi e-mail címen érdeklődjenek: tibold.ivan@gmail.com

Nagyon sok "befutott" művész a fiatal alkotókat támogató Derkovits Képzőművészeti Ösztöndíj egykori kedvezményezettjeként kezdte művészi pályafutását. Horváth Tibor, aki iskolánk mozgókép- és animációkészítő szakján tanít, másodszor nyerte el a megtisztelő díjat. A tudósítás és interjú itt megtekinthető: