Művésztanárainknak nyílt tárlata a szombathelyi ELTE-n

Kiállítás, szakmai együttműködés

"Dr. Németh István, az ELTE SEK rektorhelyettese a tárlatot megnyitó beszédében kitért arra, hogy szorosabbra fűzik a szakgimnáziummal a kapcsolatot: a hallgatói létszám növekedésével minőségi gyakorlóhelyszínre lesz szükség, mint amilyen a középfokú oktatási intézmény; továbbá, a középiskola tanárai is részt vehetnek az egyetem oktatói munkájában."

A teljes Vas Népe tudósítás galériával

Unger Tamás felvételén Dr. Bordács Andrea intézetvezető köszönti a vendégeket a megnyitón Dr. Németh István rektorhelyettes és Rápli Róbert igazgató társaságában.

A kiállító művészek és érdeklődők egy csoportja. (Fotó: Vaol.hu)

2018. december 6-án (csütörtökön) 18.00 órakor nyílik tárlata Horváth Zsófia fiatal szombathelyi festőművésznek, aki az idén megnyerte az OTP Bank és a Szépművészeti Múzeum "Kerülj be a Szépműbe!" című kreatív pályázatát. A kiállítást Horváth Márk esztéta, filozófus nyitja meg.

Zolnai Fanni, mint minden évben, ezúttal is remekelt pingpongban. Ezúttal első helyezett lett az Asztalitenisz Diákolimpia megyei versenyén. Fanni a lány V-VI. korcsoportban versenyzett asztalitenisz egyéni "B" kategóriában. Gratulálunk!

A nyugat.hu közölt fotóriportot iskolánk végzőseinek a szalagavatójáról. A jó hangulatú szalagtűző ünnepséget és bált 2018. december 1-jén tartottuk a Tóvendéglőben. A galéria megtekinthető a nyílra kattintva: