Művésztanárainknak nyílt tárlata a szombathelyi ELTE-n

Kiállítás, szakmai együttműködés

"Dr. Németh István, az ELTE SEK rektorhelyettese a tárlatot megnyitó beszédében kitért arra, hogy szorosabbra fűzik a szakgimnáziummal a kapcsolatot: a hallgatói létszám növekedésével minőségi gyakorlóhelyszínre lesz szükség, mint amilyen a középfokú oktatási intézmény; továbbá, a középiskola tanárai is részt vehetnek az egyetem oktatói munkájában."

A teljes Vas Népe tudósítás galériával

Unger Tamás felvételén Dr. Bordács Andrea intézetvezető köszönti a vendégeket a megnyitón Dr. Németh István rektorhelyettes és Rápli Róbert igazgató társaságában.

A kiállító művészek és érdeklődők egy csoportja. (Fotó: Vaol.hu)

Kedves Diákok, Szülők! Iskolánkban 2019. április 24-én (szerdán) tanítás nélküli munkanap lesz, vagyis a tavaszi szünet utáni első tanítási nap: április 25. (csütörtök). A Lengyelországba készülő énekkarosok számára Paulik tanár úr útmutatása, próbarendje a mérvadó.

A Vas megyei Szépíró Versenyen, Kőszegen 2019. április 15-én iskolánk 11. évfolyamos diákjai szép sikereket értek el; Horváth Aliz 1,. Zoller Nóra 2., Derkics Vivien 3., Kelemen Dóra 5., Gárdonyi Ágnes 6. helyezett lett. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáruknak, Fűzfáné Csuti Borbálának.

A Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium adott otthont a 2019, évi XXII. Országos Mintázásversenynek, amelyen diákjaink remekeltek; Szalay Berta első lett korcsoportjában és egy Különdíjat is kapott. Deme Kevin az 5. legmagasabb pontszámot érte el. Részletek: