November 22-én ad jótékonysági adventi koncertet zeneművészeti tagozatunk a Premontrei Gimnáziumban

Jótékonysági koncert

Szeretettel hívunk Mindenkit 2018. november 22-én 17.00 órára a szombathelyi Premontrei Gimnázium Dísztermébe, a szombathelyi Zonta Klub és a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium hagyományos adventi jótékonysági hangversenyére.
Műsor:
Henry Purcell: Dido és Aeneas - opera / részletek
Antonio Vivaldi: C-dúr sinfonia
Giacomo Carissimi: Jónás - rövid oratórium
(közreműködik: Rabiné Pék Marianna - orgona, Prehoffer Gábor - csembaló, valamint Papp-Ionescu Dóra, a Weöres Sándor Színház művésze, vezényel: Kalló Zsolt és Paulik Ákos)
A belépés ingyenes. 
A szombathelyi Zonta Klub a helyszínen vagy a 11747006-20105657 számlaszámra adományokat rászoruló gyermekek, fiatalok és gyermeküket egyedül nevelő anyák számára köszönettel fogad!


 

Tisztelt Versenyzők! Befejeződtek XIV. Országos Alba Regia Kamarazene Verseny válogatói. Az utazó-versenybizottság döntése alapján az 50 pont és az 50 pont fölötti pontszámot elért versenyzők vehetnek részt a XIV. Országos Alba Regia Kamarazene Verseny székesfehérvári döntőjén. Részletek:

2019. március 14-én az 1848-49-es forradalom és szabadságharc ismeretlen sírokban nyugvó egyszerű honvédaira emlékeztek a Szent Márton temetőben. Torjay Valter tanár úr és iskolánk diákjai voltak a megemlékezés főszereplői.

A budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Solti Termében rendezték meg 2019. március 8-án a X. Országos Szakgimnáziumi Kórusversenyt, melyen iskolánk vegyeskara nagyszerűen helytállt és megosztott 1 helyezést ért el Paulik Ákos karnagy úr vezényletével. Gratulálunk a diákoknak és felkészítő tanáruknak.