November 22-én ad jótékonysági adventi koncertet zeneművészeti tagozatunk a Premontrei Gimnáziumban

Jótékonysági koncert

Szeretettel hívunk Mindenkit 2018. november 22-én 17.00 órára a szombathelyi Premontrei Gimnázium Dísztermébe, a szombathelyi Zonta Klub és a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium hagyományos adventi jótékonysági hangversenyére.
Műsor:
Henry Purcell: Dido és Aeneas - opera / részletek
Antonio Vivaldi: C-dúr sinfonia
Giacomo Carissimi: Jónás - rövid oratórium
(közreműködik: Rabiné Pék Marianna - orgona, Prehoffer Gábor - csembaló, valamint Papp-Ionescu Dóra, a Weöres Sándor Színház művésze, vezényel: Kalló Zsolt és Paulik Ákos)
A belépés ingyenes. 
A szombathelyi Zonta Klub a helyszínen vagy a 11747006-20105657 számlaszámra adományokat rászoruló gyermekek, fiatalok és gyermeküket egyedül nevelő anyák számára köszönettel fogad!


 

Iskolánk zenész diákjainak következő növendék-hangversenye 2019. május 15-én (szerdán) 17.30 órakor kezdődik a Körteremben. A koncerten hallhatunk vonósmuzsikát, zongorát, fafúvós és ütős hangszert is. A belépés ingyenes, szeretettel várjuk az érdeklődőket! A részletes műsor a nyílra kattintva megtekinthető.

Közelmúlt címmel iskolánk 9., 10. és 11. évfolyamos képzős diákjainak nyílik kiállítása 2019. május 16-án (csütörtökön) 17.00 órakor a Társalgó Galériában. A tárlatot megnyitja W. Horváth Tibor tanár úr, kurátor: Gárdonyi Ágnes. A kiállítás plakátja itt tekinthető meg:

2019. május 9-e, 17.30 óra az aktuális növendékhangverseny kezdő időpontja. A Körteremben rendezendő koncerten a zongoráé lesz a főszerep, de hallhatunk vonós hangszereket és gitárzenét is. Szeretettel várjuk az érdeklődőket. A részletes műsor itt megtekinthető: