2018. október 18-án 16.00 órakor nyílik a kiállítás

Társalgó festészet

A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium volt és jelenlegi tanárai állítanak ki az intézmény Társalgó Galériájában. A kiállításon szerepelnek festmények és festészeti problémákra reflektáló munkák. Az iskola képző- és iparművész alkotói megmutatják, hogy a festészet által felvetett kérdésekre együtt, több szakma is keresheti a választ – a kiállítás címe is erre a  gondolatra utal.

A kiállítók: Bonyhádi Károly, Dóra-Horváth Krisztina, Farkas Imre, Hatos Csaba, Nagy Róbert, Nagy Csaba, Marosfalvi Antal, Molnár Mercédesz Dorisz, Mengelsz Ágnes, Somogyi Tamás, Sütő Éva, Stekovics Gáspár, Szabó Gábor, Szántó István, Sziebert-Tóth Juci, Tóth Csaba, Torjay Valter, Varga Bernadett, Vörös Máté, Veres Éva, Veres Gábor, w. Horváth Tibor

Július 8. és 14. között egy uniós projekt keretében a nyíregyházi, a pécsi, a budapesti Kisképző és a debreceni Medgyessy társiskolák diákjaival együtt iskolánk zenész és mozgókép-animációs diákjai is ott voltak Tihanyban, a Magyar Képzőművészeti Egyetem művésztelepének egyhetes alkotótáborában.

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium alkalmassági pótló vizsgát hirdet augusztus 28-án (szerdán) 8.30 órára. A pótfelvételi menetét, feltételeit a nyílra kattintva olvashatják el:

Július első napjaiban 30. alkalommal rendezték meg a párizsi Conservatoire épületében a FLAME Competition zenei versenyt. A 14-17 évesek csoportjában Lakatos András KIEMELT 1. DÍJAT érdemelt ki. A 18-28 évesek kategóriában tanára, Kiss Márton megosztott 2. DÍJAT kapott (a kategóriában 1.díjat nem osztottak ki.)