2018. október 18-án 16.00 órakor nyílik a kiállítás

Társalgó festészet

A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium volt és jelenlegi tanárai állítanak ki az intézmény Társalgó Galériájában. A kiállításon szerepelnek festmények és festészeti problémákra reflektáló munkák. Az iskola képző- és iparművész alkotói megmutatják, hogy a festészet által felvetett kérdésekre együtt, több szakma is keresheti a választ – a kiállítás címe is erre a  gondolatra utal.

A kiállítók: Bonyhádi Károly, Dóra-Horváth Krisztina, Farkas Imre, Hatos Csaba, Nagy Róbert, Nagy Csaba, Marosfalvi Antal, Molnár Mercédesz Dorisz, Mengelsz Ágnes, Somogyi Tamás, Sütő Éva, Stekovics Gáspár, Szabó Gábor, Szántó István, Sziebert-Tóth Juci, Tóth Csaba, Torjay Valter, Varga Bernadett, Vörös Máté, Veres Éva, Veres Gábor, w. Horváth Tibor

Kedves Érdeklődők! A zeneművészeti tagozat felvételijét március 1-jén, pénteken tartjuk 10.00 órai kezdettel. Szeretettel várjuk a jelentkezőket! A részletes program a nyílra kattintva megtekinthető:

Kedves Versenyzők és Kísérőik! Kérésre elküldjük Önöknek a X. Országos Czidra László Furulyaverseny szombathelyi területi válogatójának hangfelvételét. Az alábbi e-mail címen érdeklődjenek: tibold.ivan@gmail.com

Nagyon sok "befutott" művész a fiatal alkotókat támogató Derkovits Képzőművészeti Ösztöndíj egykori kedvezményezettjeként kezdte művészi pályafutását. Horváth Tibor, aki iskolánk mozgókép- és animációkészítő szakján tanít, másodszor nyerte el a megtisztelő díjat. A tudósítás és interjú itt megtekinthető: