2018. október 18-án 16.00 órakor nyílik a kiállítás

Társalgó festészet

A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium volt és jelenlegi tanárai állítanak ki az intézmény Társalgó Galériájában. A kiállításon szerepelnek festmények és festészeti problémákra reflektáló munkák. Az iskola képző- és iparművész alkotói megmutatják, hogy a festészet által felvetett kérdésekre együtt, több szakma is keresheti a választ – a kiállítás címe is erre a  gondolatra utal.

A kiállítók: Bonyhádi Károly, Dóra-Horváth Krisztina, Farkas Imre, Hatos Csaba, Nagy Róbert, Nagy Csaba, Marosfalvi Antal, Molnár Mercédesz Dorisz, Mengelsz Ágnes, Somogyi Tamás, Sütő Éva, Stekovics Gáspár, Szabó Gábor, Szántó István, Sziebert-Tóth Juci, Tóth Csaba, Torjay Valter, Varga Bernadett, Vörös Máté, Veres Éva, Veres Gábor, w. Horváth Tibor

Kedves Diákok, Szülők! Iskolánkban 2019. április 24-én (szerdán) tanítás nélküli munkanap lesz, vagyis a tavaszi szünet utáni első tanítási nap: április 25. (csütörtök). A Lengyelországba készülő énekkarosok számára Paulik tanár úr útmutatása, próbarendje a mérvadó.

A Vas megyei Szépíró Versenyen, Kőszegen 2019. április 15-én iskolánk 11. évfolyamos diákjai szép sikereket értek el; Horváth Aliz 1,. Zoller Nóra 2., Derkics Vivien 3., Kelemen Dóra 5., Gárdonyi Ágnes 6. helyezett lett. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáruknak, Fűzfáné Csuti Borbálának.

A Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium adott otthont a 2019, évi XXII. Országos Mintázásversenynek, amelyen diákjaink remekeltek; Szalay Berta első lett korcsoportjában és egy Különdíjat is kapott. Deme Kevin az 5. legmagasabb pontszámot érte el. Részletek: