Sokan tekintették meg iskolánk pavilonját

Sikeres kiállítás

Impozáns pavilonnal mutatkozott be iskolánk az idei Pályaválasztási és Képzési Kiállításon. Az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolában 2017. november 15-16-án rendezett kiállításon az érdeklődők, mindenekelőtt a felsőbb éves általános iskolás diákok megismerhették a Vas megyei középiskolák képzési kínálatát. 

Iskolánk pavilonja az egyik leglátogatottabb bemutató helyisége volt. A fokozott érdeklődés bizonyára az új arculati elemeknek, transzparenseknek is köszönhető, melyeket a képző-és iparművészeti tagozat művész-tanárai terveztek és kiviteleztek. Kiemelendő Sellyei Tamás Ottó grafikusművész, Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettes és Vörös Máté munkaközösségvezető munkája.

A nyári szünetben az alábbi (szerdai) napokon lesz iskolánkban ügyeleti nap: 2018. július 11., 25., augusztus 8., 22. E napokon 8.00 órától 13.00 óráig lehetséges az ügyintézés.

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium képző- és iparművészeti tagozata, valamint a mozgókép- és animációkészítő szak a nagy érdeklődésre való tekintettel 2018. augusztus 29-én 8:30 órai kezdéssel pótló pályaalkalmassági felvételi vizsgát hirdet.

Azon diákjaink számára, akik esetleg elégtelenre teljesítettek valamelyik tantárgyból, és nem szeretnének évet ismételni, 2018. augusztus 28-án (kedden) 8.00 órától lesz javítási lehetőség.