Sokan tekintették meg iskolánk pavilonját

Sikeres kiállítás

Impozáns pavilonnal mutatkozott be iskolánk az idei Pályaválasztási és Képzési Kiállításon. Az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolában 2017. november 15-16-án rendezett kiállításon az érdeklődők, mindenekelőtt a felsőbb éves általános iskolás diákok megismerhették a Vas megyei középiskolák képzési kínálatát. 

Iskolánk pavilonja az egyik leglátogatottabb bemutató helyisége volt. A fokozott érdeklődés bizonyára az új arculati elemeknek, transzparenseknek is köszönhető, melyeket a képző-és iparművészeti tagozat művész-tanárai terveztek és kiviteleztek. Kiemelendő Sellyei Tamás Ottó grafikusművész, Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettes és Vörös Máté munkaközösségvezető munkája.

A 10/B osztályos Kovács Levente, közismert néven RandomLevi az "Én leszek a befutó" című videójával megnyert egy pályázatot, s ezzel a Diákolimpiai döntők hivatalos vloggere lett. Emellett dobogós lett egy helytörténeti fotó- és filmpályázaton is. A cikk a nyílra kattintva elérhető:

A zeneművészeti tagozaton 2019. február 1-jén (pénteken) tartjuk a második előfelvételi meghallgatást. Ezen a részvétel nem kötelező, de ajánlott. A program: 10.00 óra - tájékoztató; kb. 10.15-től - szolfézs/zeneelmélet szóbeli, illetve egyéni hangszeres meghallgatások. Szeretettel várjuk a nyolcadikosokat iskolánkba!

Közel egy éve lett tagja iskolánk az UNESCO Társult Iskolák hálózatnak. 2019. január 8-án ünnepélyes keretek között vehették át intézményünk képviselői az erről szóló táblát, amelyet kihelyeztünk az iskola főbejáratánál. Tudósítás és fotók a rendezvényről: