Sokan tekintették meg iskolánk pavilonját

Sikeres kiállítás

Impozáns pavilonnal mutatkozott be iskolánk az idei Pályaválasztási és Képzési Kiállításon. Az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolában 2017. november 15-16-án rendezett kiállításon az érdeklődők, mindenekelőtt a felsőbb éves általános iskolás diákok megismerhették a Vas megyei középiskolák képzési kínálatát. 

Iskolánk pavilonja az egyik leglátogatottabb bemutató helyisége volt. A fokozott érdeklődés bizonyára az új arculati elemeknek, transzparenseknek is köszönhető, melyeket a képző-és iparművészeti tagozat művész-tanárai terveztek és kiviteleztek. Kiemelendő Sellyei Tamás Ottó grafikusművész, Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettes és Vörös Máté munkaközösségvezető munkája.

Iskolánk volt és jelenlegi tanárai állítanak ki az intézmény Társalgó Galériájában. A kiállításon szerepelnek festmények és festészeti problémákra reflektáló munkák. Az iskola képző- és iparművész alkotói megmutatják, hogy a festészet által felvetett kérdésekre együtt, több szakma is keresheti a választ – a kiállítás címe is erre a gondolatra utal.

Szeretettel hívjuk és várjuk intézményünk 2018. október 26-27-én tartandó őszi táborába a zenei pálya iránt érdeklődő 7. és 8. évfolyamos általános iskolás diákokat, zeneiskolai tanulókat! A részletes információk és a Jelentkezési lap letölthetők a nyílra kattintva:

A legjobbiskola.hu portál közreadta a legjobb iskolák idei rangsorát. A felmérést mindenekelőtt a kompetenciamérések és az érettségi vizsgák eredményei alapján végezték el az adatgyűjtők, figyelembe véve az iskolák több évre visszamenő eredményességét is. Ezúttal sem kell szégyenkeznünk! Részletek itt olvashatók: