Sokan tekintették meg iskolánk pavilonját

Sikeres kiállítás

Impozáns pavilonnal mutatkozott be iskolánk az idei Pályaválasztási és Képzési Kiállításon. Az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolában 2017. november 15-16-án rendezett kiállításon az érdeklődők, mindenekelőtt a felsőbb éves általános iskolás diákok megismerhették a Vas megyei középiskolák képzési kínálatát. 

Iskolánk pavilonja az egyik leglátogatottabb bemutató helyisége volt. A fokozott érdeklődés bizonyára az új arculati elemeknek, transzparenseknek is köszönhető, melyeket a képző-és iparművészeti tagozat művész-tanárai terveztek és kiviteleztek. Kiemelendő Sellyei Tamás Ottó grafikusművész, Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettes és Vörös Máté munkaközösségvezető munkája.

Bíró Stefánia 9.a osztályos tanuló 2018. április 21-én, a „A költő hazatér" Nagy Gáspár tiszteletére meghirdetett vers- és prózamondó versenyen Vasváron Arany minősítést kapott! A rendezvényről a megyei napilap is tudósított:

Kelemen Botond első helyezett lett az Oktatási Hivatal által kiírt XXI. Országos Mintázásversenyen Debrecenben. Szalay Berta is nagyszerűen helytállt a szakmai megmérettetésen. Iskolánk ezzel megerősítette a szobrász szakképzésben régóta őrzött vezető pozícióját.

Szeretettel hívunk mindenkit iskolánk "Tárlatzáró" matiné-hangversenyére a Szombathelyi Képtárba, az intézmény képzőművészeti tagozata kiállításának zárása alkalmából 2018. április 17. kedd, 17.00 órára. Közreműködik az iskola zenekara és énekkara, zenész növendékei.