Sokan tekintették meg iskolánk pavilonját

Sikeres kiállítás

Impozáns pavilonnal mutatkozott be iskolánk az idei Pályaválasztási és Képzési Kiállításon. Az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolában 2017. november 15-16-án rendezett kiállításon az érdeklődők, mindenekelőtt a felsőbb éves általános iskolás diákok megismerhették a Vas megyei középiskolák képzési kínálatát. 

Iskolánk pavilonja az egyik leglátogatottabb bemutató helyisége volt. A fokozott érdeklődés bizonyára az új arculati elemeknek, transzparenseknek is köszönhető, melyeket a képző-és iparművészeti tagozat művész-tanárai terveztek és kiviteleztek. Kiemelendő Sellyei Tamás Ottó grafikusművész, Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettes és Vörös Máté munkaközösségvezető munkája.

2018. január 19-én 40. alkalommal tartott szalagtűző ünnepséget iskolánk. Ezúttal is a Tóvendéglő biztosított helyszínt a hangulatos rendezvénynek, amelyről elsőként a Vaskarika.hu közölt fotóriportot. A fényképek a nyílra kattintva letölthetők.

A képző- és iparművészeti tagozat festő szakosai premierre készülnek. 2018. január 17-én (szerdán) 11.30-kor nyílik az új szak első kiállítása iskolánk Társalgó Galériájában. A tárlatot megnyitja Torjay Valter tanár úr.

2018. január 17-én, szerdán 17.30-as kezdettel lesz iskolánk Körtermében a legjobb vizsgázók rendhagyó hangversenye. A koncerten fellépők szaktanáraik javaslata alapján lettek kiválasztva az első félév végén legsikeresebben vizsgázó zenész növendékek köréből. Műsor: