Augusztus 29-én pótfelvételit tartunk

Pótfelvételi

Kedves Érdeklődők!
A jelentős számú megkeresés miatt az iskola vezetése úgy döntött, hogy 2017. augusztus 29-én 14 órára alkalmassági pótfelvételi fordulót hirdet a képző-és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép-és animációkészítő szak 9. és 13. évfolyamaira.

Jelentkezés 2017. augusztus 25-ig az fcs.muveszeti@gmail.com e-mail címen lehetséges Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettesnél. A jelentkezéshez kérjük az előző iskolai bizonyítvány másolatát, a diákigazolvány és a személyi igazolvány másolatát mellékelni szíveskedjenek!
Regisztráció: augusztus 29. 13 óra 45 perckor.
A felvételi menete ugyanaz, mint a normál tavaszi jelentkezéskor.

Bővebb információk: http://muveszetiszhely.hu/hirek/2016-10-10/tajekoztatok-a-2017-18-as-tanevre-valo-jelentkezesrol-felvetelirol

A zeneművészeti tagozatra jelentkezőket ugyanerre az időpontra várjuk alkalmassági pótfelvételire. Érdeklődni a hangszeres tanároknál, valamint Szabó Mónika munkaközösség-vezetőnél lehet az alábbi elérhetőségen: monisza11@gmail.com. 
Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!

76 éves korában elhunyt iskolánk egykori pedagógusa, Hajós Istvánné Patkó Márta, aki az intézmény alapításától, 1975-től nyugdíjba vonulásáig tanított orosz nyelvet. Temetése szeptember 25-én lesz Budapesten. A tanárnő rövid nekrológja itt olvasható:

Szabados Petra mozgókép- és animációkészítő szakos diákunk nyáron részt vehetett a a Magyar Hollywood Tanács első Zsigmond Vilmos Operatőr Alkotótáborában Szegeden. Társaival készített kisfilmje elnyerte az Aranytábor-díjat. Lapozz a részletekhez és a kisfilmhez!

Az augusztus végén Budapesten megrendezett 24. Országos Diákfilmszemléről két különdíjjal tértek haza a mozgókép- és animáció-készítő szak diákjai. Gratulálunk a tanulóknak és felkészítő tanáraiknak. A Nyugat.hu részletes tudósításából linkelhetők a díjazott kisfilmek is.