Augusztus 29-én pótfelvételit tartunk

Pótfelvételi

Kedves Érdeklődők!
A jelentős számú megkeresés miatt az iskola vezetése úgy döntött, hogy 2017. augusztus 29-én 14 órára alkalmassági pótfelvételi fordulót hirdet a képző-és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép-és animációkészítő szak 9. és 13. évfolyamaira.

Jelentkezés 2017. augusztus 25-ig az fcs.muveszeti@gmail.com e-mail címen lehetséges Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettesnél. A jelentkezéshez kérjük az előző iskolai bizonyítvány másolatát, a diákigazolvány és a személyi igazolvány másolatát mellékelni szíveskedjenek!
Regisztráció: augusztus 29. 13 óra 45 perckor.
A felvételi menete ugyanaz, mint a normál tavaszi jelentkezéskor.

Bővebb információk: http://muveszetiszhely.hu/hirek/2016-10-10/tajekoztatok-a-2017-18-as-tanevre-valo-jelentkezesrol-felvetelirol

A zeneművészeti tagozatra jelentkezőket ugyanerre az időpontra várjuk alkalmassági pótfelvételire. Érdeklődni a hangszeres tanároknál, valamint Szabó Mónika munkaközösség-vezetőnél lehet az alábbi elérhetőségen: monisza11@gmail.com. 
Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!

Várjuk a képző- és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép- és animációkészítő szak nyílt napjára vendégeinket, legfőképp a 7-8. osztályos általános iskolás diákokat. A nyílt nap 2017. november 24-én (pénteken) 9.00 órakor kezdődik iskolánkban.

Impozáns pavilonnal mutatkozott be iskolánk az idei Pályaválasztási és Képzési Kiállításon. Az Oladi Szakgimnázium és Szakközépiskolában 2017. november 15-16-án 20. alkalommal rendezett kiállításon az érdeklődők, mindenekelőtt aználtalános iskolás diákok megismerhették a Vas megyei középiskolák képzési kínálatát.

A mozgókép- és animáció-készítő szakosok Dragomán György Vasvonó című novelláját adaptálták, és ahogy a műnek sincs két egyforma értelmezése, az elkészült filmetűdök közt sem voltak ugyanolyanok - kezdte tudósítását a Vaskarika.hu animációs diákjaink filmbemutatójáról.