Augusztus 29-én pótfelvételit tartunk

Pótfelvételi

Kedves Érdeklődők!
A jelentős számú megkeresés miatt az iskola vezetése úgy döntött, hogy 2017. augusztus 29-én 14 órára alkalmassági pótfelvételi fordulót hirdet a képző-és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép-és animációkészítő szak 9. és 13. évfolyamaira.

Jelentkezés 2017. augusztus 25-ig az fcs.muveszeti@gmail.com e-mail címen lehetséges Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettesnél. A jelentkezéshez kérjük az előző iskolai bizonyítvány másolatát, a diákigazolvány és a személyi igazolvány másolatát mellékelni szíveskedjenek!
Regisztráció: augusztus 29. 13 óra 45 perckor.
A felvételi menete ugyanaz, mint a normál tavaszi jelentkezéskor.

Bővebb információk: http://muveszetiszhely.hu/hirek/2016-10-10/tajekoztatok-a-2017-18-as-tanevre-valo-jelentkezesrol-felvetelirol

A zeneművészeti tagozatra jelentkezőket ugyanerre az időpontra várjuk alkalmassági pótfelvételire. Érdeklődni a hangszeres tanároknál, valamint Szabó Mónika munkaközösség-vezetőnél lehet az alábbi elérhetőségen: monisza11@gmail.com. 
Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!

2018. január 19-én 40. alkalommal tartott szalagtűző ünnepséget iskolánk. Ezúttal is a Tóvendéglő biztosított helyszínt a hangulatos rendezvénynek, amelyről elsőként a Vaskarika.hu közölt fotóriportot. A fényképek a nyílra kattintva letölthetők.

A képző- és iparművészeti tagozat festő szakosai premierre készülnek. 2018. január 17-én (szerdán) 11.30-kor nyílik az új szak első kiállítása iskolánk Társalgó Galériájában. A tárlatot megnyitja Torjay Valter tanár úr.

2018. január 17-én, szerdán 17.30-as kezdettel lesz iskolánk Körtermében a legjobb vizsgázók rendhagyó hangversenye. A koncerten fellépők szaktanáraik javaslata alapján lettek kiválasztva az első félév végén legsikeresebben vizsgázó zenész növendékek köréből. Műsor: