Augusztus 29-én pótfelvételit tartunk

Pótfelvételi

Kedves Érdeklődők!
A jelentős számú megkeresés miatt az iskola vezetése úgy döntött, hogy 2017. augusztus 29-én 14 órára alkalmassági pótfelvételi fordulót hirdet a képző-és iparművészeti tagozat, valamint a mozgókép-és animációkészítő szak 9. és 13. évfolyamaira.

Jelentkezés 2017. augusztus 25-ig az fcs.muveszeti@gmail.com e-mail címen lehetséges Fabricius Csaba szakképzési igazgatóhelyettesnél. A jelentkezéshez kérjük az előző iskolai bizonyítvány másolatát, a diákigazolvány és a személyi igazolvány másolatát mellékelni szíveskedjenek!
Regisztráció: augusztus 29. 13 óra 45 perckor.
A felvételi menete ugyanaz, mint a normál tavaszi jelentkezéskor.

Bővebb információk: http://muveszetiszhely.hu/hirek/2016-10-10/tajekoztatok-a-2017-18-as-tanevre-valo-jelentkezesrol-felvetelirol

A zeneművészeti tagozatra jelentkezőket ugyanerre az időpontra várjuk alkalmassági pótfelvételire. Érdeklődni a hangszeres tanároknál, valamint Szabó Mónika munkaközösség-vezetőnél lehet az alábbi elérhetőségen: monisza11@gmail.com. 
Szeretettel várunk minden kedves jelentkezőt!

A Grazi Művészeti Egyetem obershützeni tagozatának tehetséges zongorista növendékei - Józsa Péter zongoraművész tanítványai - mutatkoznak be iskolánk Körtermében 2018. május 24-én csütörtökön 17.30 órától. Fellépnek: Fateme Beytollahi és Ana Cukovic.

A Prehoffer Gábor tanár úr szakmai felkészítésével kiálló Konzi Consort névre hallgató kamarazenekar Fődíjat nyert a 2018-as Keszthelyi Helikon Ünnepségeken. A rangos kulturális rendezvényen csaknem ötezer fiatal versenyzett különféle kategóriákban. A mieink a 120 komolyzenei versenyző és kamaracsoport közül bizonyultak a legjobbaknak!

Bíró Stefánia 9.a osztályos tanuló 2018. április 21-én, a „A költő hazatér" Nagy Gáspár tiszteletére meghirdetett vers- és prózamondó versenyen Vasváron Arany minősítést kapott! A rendezvényről a megyei napilap is tudósított: