"Te döntesz: kihúzod magad, vagy kihúzod magad!"

Anti-diszkriminációs tárlat

Különleges hangulatú anti-diszkriminációs nemzeközi kreatív projekt öt budapesti oktatási intézmény és iskolánk júniusban érettségizett képző- és iparművészeti osztályának egyedi hangulatú és elgondolkodtató alkotásaiból.

Az Egyesült Államok Washingtoni Holokauszt Emlékmúzeuma, a budapesti Vizuális Világ Alapítvány, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága és Kanada magyarországi nagykövetsége szervezésében, támogatásával és védnökségével.

Megnyitó 2016. október 13-án (csütörtökön) 14.30-kor az iskola társalgójában. Bevezetőt mond, és a kiállítást bemutatja: Vágvölgyi András, a projekt szombathelyi szervezője.

Az alkotások megtekinthetőek lesznek október 27-ig az iskola nyitva tartása alatt.

Tisztelt Érdeklődők! A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium alkalmassági pótló vizsgát hirdet augusztus 28-án (szerdán) 8.30 órára. A pótfelvételi menetét, feltételeit a nyílra kattintva olvashatják el:

A tihanyi alkotótelepen eltöltött egy hét után július 18. és 22. között ezúttal egy másik helyszínen folytatódott az EFOP-3.2.6-16-2016-00001 számú uniós projekt. Iskolánk növendékei a 29. Művészetek Völgye fesztiválba kapcsolódtak be, és egy hosszú hétvégét töltöttek el Vigántpetenden.

Július első napjaiban 30. alkalommal rendezték meg a párizsi Conservatoire épületében a FLAME Competition zenei versenyt. A 14-17 évesek csoportjában Lakatos András KIEMELT 1. DÍJAT érdemelt ki. A 18-28 évesek kategóriában tanára, Kiss Márton megosztott 2. DÍJAT kapott (a kategóriában 1.díjat nem osztottak ki.)