"Te döntesz: kihúzod magad, vagy kihúzod magad!"

Anti-diszkriminációs tárlat

Különleges hangulatú anti-diszkriminációs nemzeközi kreatív projekt öt budapesti oktatási intézmény és iskolánk júniusban érettségizett képző- és iparművészeti osztályának egyedi hangulatú és elgondolkodtató alkotásaiból.

Az Egyesült Államok Washingtoni Holokauszt Emlékmúzeuma, a budapesti Vizuális Világ Alapítvány, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága és Kanada magyarországi nagykövetsége szervezésében, támogatásával és védnökségével.

Megnyitó 2016. október 13-án (csütörtökön) 14.30-kor az iskola társalgójában. Bevezetőt mond, és a kiállítást bemutatja: Vágvölgyi András, a projekt szombathelyi szervezője.

Az alkotások megtekinthetőek lesznek október 27-ig az iskola nyitva tartása alatt.

Kedves Diákok, Szülők! Iskolánkban 2019. április 24-én (szerdán) tanítás nélküli munkanap lesz, vagyis a tavaszi szünet utáni első tanítási nap: április 25. (csütörtök). A Lengyelországba készülő énekkarosok számára Paulik tanár úr útmutatása, próbarendje a mérvadó.

A Vas megyei Szépíró Versenyen, Kőszegen 2019. április 15-én iskolánk 11. évfolyamos diákjai szép sikereket értek el; Horváth Aliz 1,. Zoller Nóra 2., Derkics Vivien 3., Kelemen Dóra 5., Gárdonyi Ágnes 6. helyezett lett. Gratulálunk a versenyzőknek és felkészítő tanáruknak, Fűzfáné Csuti Borbálának.

A Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium adott otthont a 2019, évi XXII. Országos Mintázásversenynek, amelyen diákjaink remekeltek; Szalay Berta első lett korcsoportjában és egy Különdíjat is kapott. Deme Kevin az 5. legmagasabb pontszámot érte el. Részletek: