"Te döntesz: kihúzod magad, vagy kihúzod magad!"

Anti-diszkriminációs tárlat

Különleges hangulatú anti-diszkriminációs nemzeközi kreatív projekt öt budapesti oktatási intézmény és iskolánk júniusban érettségizett képző- és iparművészeti osztályának egyedi hangulatú és elgondolkodtató alkotásaiból.

Az Egyesült Államok Washingtoni Holokauszt Emlékmúzeuma, a budapesti Vizuális Világ Alapítvány, az UNESCO Magyar Nemzeti Bizottsága és Kanada magyarországi nagykövetsége szervezésében, támogatásával és védnökségével.

Megnyitó 2016. október 13-án (csütörtökön) 14.30-kor az iskola társalgójában. Bevezetőt mond, és a kiállítást bemutatja: Vágvölgyi András, a projekt szombathelyi szervezője.

Az alkotások megtekinthetőek lesznek október 27-ig az iskola nyitva tartása alatt.

Kedves Érdeklődők! A zeneművészeti tagozat felvételijét március 1-jén, pénteken tartjuk 10.00 órai kezdettel. Szeretettel várjuk a jelentkezőket! A részletes program a nyílra kattintva megtekinthető:

Kedves Versenyzők és Kísérőik! Kérésre elküldjük Önöknek a X. Országos Czidra László Furulyaverseny szombathelyi területi válogatójának hangfelvételét. Az alábbi e-mail címen érdeklődjenek: tibold.ivan@gmail.com

Nagyon sok "befutott" művész a fiatal alkotókat támogató Derkovits Képzőművészeti Ösztöndíj egykori kedvezményezettjeként kezdte művészi pályafutását. Horváth Tibor, aki iskolánk mozgókép- és animációkészítő szakján tanít, másodszor nyerte el a megtisztelő díjat. A tudósítás és interjú itt megtekinthető: