A Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium 2019/20-as tanévre szóló részletes felvételi tájékoztatója az alábbi linkre kattintva megtekinthető:

Felvételi tájékoztató a 2019/20-as tanévre

A zeneművészeti tagozat előfelvételi meghallgatásai 2018. november 30-án és 2019. február 1-jén lesznek. A zenei felvételit 2019. március 1-jén tartjuk.

A november 30-i program az alábbi: 
10.00 óra: Tájékoztató, majd szolfézs/zeneelmélet írásbeli előfelvételi
13.00 óra: Egyéni hangszeres meghallgatások

A képző- és iparművészeti tagozaton, valamint a mozgókép és animáció készítő szakon 2019. március 2-3-án tartunk alkalmassági felvételit.

Az iskolánkba jelentkező nyolcadikos diákoknak központi írásbeli felvételi vizsgát is kell tenniük magyarból és matematikából, melynek időpontja 2019. január 19. 10.00 óra. Helyszín: iskolánk Körterme, vagy bármely más középiskola, ahol írásbeli felvételit szerveznek. Az írásbeli felvételi jelentkezési határideje: 2018. december 7.

Háttéranyag a mozgókép- és animáció-készítő szakos felvételink kreatív feladatához:

A háátéranyaghoz kapcsolódó letölthető képes forgatókönyvek (a szövegben szereplő sorrendjükben):

 

2018. december 6-án (csütörtökön) 18.00 órakor nyílik tárlata Horváth Zsófia fiatal szombathelyi festőművésznek, aki az idén megnyerte az OTP Bank és a Szépművészeti Múzeum "Kerülj be a Szépműbe!" című kreatív pályázatát. A kiállítást Horváth Márk esztéta, filozófus nyitja meg.

Zolnai Fanni, mint minden évben, ezúttal is remekelt pingpongban. Ezúttal első helyezett lett az Asztalitenisz Diákolimpia megyei versenyén. Fanni a lány V-VI. korcsoportban versenyzett asztalitenisz egyéni "B" kategóriában. Gratulálunk!

A nyugat.hu közölt fotóriportot iskolánk végzőseinek a szalagavatójáról. A jó hangulatú szalagtűző ünnepséget és bált 2018. december 1-jén tartottuk a Tóvendéglőben. A galéria megtekinthető a nyílra kattintva: